ترگل برو چند تا سایز متوسط بگیر... من الویه و مربا بودن اکثرا... بعد بریز توی این در پلاستیکی ها که داری و زود استفاده کن، شیشه ها رو هم باهاش اینا ر درست کن راحت میشی واقعا...
برای گوشت هم چون بزرگ بود تیکه هاش (من معمولا استخوندار استفاده می کردم)، از ظرفای بزرگتر استفاده می کردم...
یوتاب جان، مرغ خام خیلی خطرناکه... اون کلا میگنحتما حتما تخته ش جدا باشه... من میگم ظرفشم جدا باشه خوبه... ولی چون کلا شیشه واکنش نمیده و چیزی رو جذب نمی کنه، و ساعتها هم می پزه، زیاد جای نگرانی نیست ولی همینکه جدا باشه خیالت خیلی راحت تره...
بچه ها من اون عصاره ها که زیاد میومد، بخصوص بخش های روغنی تر رو (چون کامل مال گوشت بود دیگه)، نون ترید می کردم توش یا یکم کینوا و مثلا هویج میریختم یه وعده دیگه می دادم... فوووووق العاده بود... همین الان دلم خواست!!!
برای گوشت هم چون بزرگ بود تیکه هاش (من معمولا استخوندار استفاده می کردم)، از ظرفای بزرگتر استفاده می کردم...
یوتاب جان، مرغ خام خیلی خطرناکه... اون کلا میگنحتما حتما تخته ش جدا باشه... من میگم ظرفشم جدا باشه خوبه... ولی چون کلا شیشه واکنش نمیده و چیزی رو جذب نمی کنه، و ساعتها هم می پزه، زیاد جای نگرانی نیست ولی همینکه جدا باشه خیالت خیلی راحت تره...
بچه ها من اون عصاره ها که زیاد میومد، بخصوص بخش های روغنی تر رو (چون کامل مال گوشت بود دیگه)، نون ترید می کردم توش یا یکم کینوا و مثلا هویج میریختم یه وعده دیگه می دادم... فوووووق العاده بود... همین الان دلم خواست!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم