۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
رهرز جونمن برای خودمونم برای مرغ و گوشت خورد کردن از پشت تخته استفاده میکنم, چاقوشونم جداست, چون خوندم پر از الودگیه که ممکنه با شستنم نره.
نه ترگل هم زدن نمیخواد اصل, برای فرنی ارد و ابو بریز اندازه و بذار بثزه, تمام, نرمترم میشه, برای عدس پلو هم فمر کنم دو صفحه پیش به فاطمه توضیح دادم, بپز عالیه, راحتم هست
نه ترگل هم زدن نمیخواد اصل, برای فرنی ارد و ابو بریز اندازه و بذار بثزه, تمام, نرمترم میشه, برای عدس پلو هم فمر کنم دو صفحه پیش به فاطمه توضیح دادم, بپز عالیه, راحتم هست