۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۴:۵۳ عصر
نونا جان کاری نداره
شیر که گرم شد توش سرکه و ماست بزن که همنطور که رز جان گفت شبیه بنیر لاکتیکی میشه
اگر خامه ای بخوای با خامه به جای شیر
شیر و خامه ریکتا میشه
پنیر موزارلا تازه هم خوبه برای پیتزا پسرم استفاده میکنم یه حالت توپی هم داره خودش دوست داره کنار غذاش میخوره
اما کلا سخت نگیر ماسکارپونه کلا بی نمکه
شیر که گرم شد توش سرکه و ماست بزن که همنطور که رز جان گفت شبیه بنیر لاکتیکی میشه
اگر خامه ای بخوای با خامه به جای شیر
شیر و خامه ریکتا میشه
پنیر موزارلا تازه هم خوبه برای پیتزا پسرم استفاده میکنم یه حالت توپی هم داره خودش دوست داره کنار غذاش میخوره
اما کلا سخت نگیر ماسکارپونه کلا بی نمکه