۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۵:۵۹ عصر
بچه ها من یه پنیر درست میکنم به خاطر همسرم بی نمکه بی نمکه اما شما میتونین نمکدارش کنین, خیلی اسونه
دو لیتر شیر رو میجوشونم و هی هم میزنم ته نگیره با قاشق چوبی, بعد که چند دقیقه جوشید ۵قاشق ماست میریزم و یه هم یپاش میزنم بعد ۵دقیقه ۵قاشق اب لیمو ترش میریزم و میذارم باز ۳_۴ دقیقه بمونه با اب و دونش به اصطلاح جدا بشه, بعد از سبد ابکش رد میکنم و تا بش جدا بشه ابش سرشار از کلسیمه, میذارم یخچال میخوریم, خودشم ه توی بده روش یه کاسه پر اب میذارم تا اب اضافش بره, بعد دو ساعت یذارم روی تخته و برش میزنم, روش اب جوشیده خنک ریزم, خالا اگ میخواین نمکدار باشه اب نمک بریزین و فردا ش بخورین. خیلی لطیف و خوشمزه میشه.
دو لیتر شیر رو میجوشونم و هی هم میزنم ته نگیره با قاشق چوبی, بعد که چند دقیقه جوشید ۵قاشق ماست میریزم و یه هم یپاش میزنم بعد ۵دقیقه ۵قاشق اب لیمو ترش میریزم و میذارم باز ۳_۴ دقیقه بمونه با اب و دونش به اصطلاح جدا بشه, بعد از سبد ابکش رد میکنم و تا بش جدا بشه ابش سرشار از کلسیمه, میذارم یخچال میخوریم, خودشم ه توی بده روش یه کاسه پر اب میذارم تا اب اضافش بره, بعد دو ساعت یذارم روی تخته و برش میزنم, روش اب جوشیده خنک ریزم, خالا اگ میخواین نمکدار باشه اب نمک بریزین و فردا ش بخورین. خیلی لطیف و خوشمزه میشه.