امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی نارگیلی (Coconut sweets)
#1
شیرینی نارگیلی
[تصویر:  nargili1.jpg?psid=1]
مواد لازم : 
سفیده تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 ق غ
وانيل ربع ق چ
پودر نارگیل 1 لیوان
 این رسپی برای یک تخم مرغه و ازش 14 عدد نون نارگیلی بدست میاد.
[تصویر:  nargili2.jpg?psid=1]
فر را روی 170 درجه قرار بدید. سفیده رو بزنید تا کاملا پف کنه و برفی بشه. بعد شکر رو اضافه کنید ( مقدار شکرش کمه و کلا کم شیرین از آب درمیاد. پس بچشیدش و اگه شیرین نبود یه قاشق دیگه بهش اضافه کنید.) و هم بزنید دوباره
[تصویر:  nargili3.jpg?psid=1]
حالا پودر نارگیل رو اضافه میکنیم.( کیفیت خمیر رو توی تصویر بهش دقت کنید که شل یا سفت درستش نکنید) چون تخم مرغها سایز استاندارد ندارند و تازه کارها ممکنه نتونند سفیده رو کاملا از زرده جدا کنند و مقدارش کمتر بشه ، امکان شل یا سفت شدنش زیاده . پس نارگیل رو کم کم اضافه کنید و اگه دیدید نارگیل تموم شد و هنوز شله میتونید 1 ق غ شیر خشک اضافه کنید. آرد نریزید که کیفیتش خوب نمیشه.
[تصویر:  nargili4.jpg?psid=1]
 با یه ملون بالر مواد رو اسکوپ کنید و اگه نتونستید راحت خارجش کنید کافیه با یه قاشق مرباخوری بزنید زیرش تا بیرون بیاد. البته با دو تا قاشق مرباخوری هم میشه کار کرد ولی چون خمیر سفتی داریم و توی فر هم تغییر فرم نمیده، پس بهتره که قبل از فر خوشگل باشند! البته میتونید توی کف دست هم گلوله اش کنید ولی قبلش باید با قاشق اندازه بگیرید که همه یک اندازه از آب دربیان
[تصویر:  nargili5.jpg?psid=1]
توی فر به مدت 15 دقیقه قرار بدید و بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و بعد از کاغذ جداش کنید. قانونا ( اگه جاییش رو اشتباه انجام نداده باشید) خیلی راحت از کاغذ جدا میشه. توجه داشته باشید که به هیچ وجه کاغذ روغنی رو چرب نکنید چون صد درصد ته شیرینی ها میسوزه!
منبع : سایت شف طیبه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
شیرینی نارگیلی (Coconut sweets) - توسط Almam - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸، ۱۰:۵۳ عصر
RE: شیرینی نارگیلی - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹، ۰۱:۲۰ صبح
RE: شیرینی نارگیلی - توسط Almam - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹، ۰۱:۳۷ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان