خاگینه میکری
![[تصویر: screenshot_2022-03-21-16-53-13-1_eori.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-03-21-16-53-13-1_eori.png)
مواد لازم ۸ نفر :
3 عدد تخم مرغ
2 ق غ روغن
5 قاشق غ آرد
3 قاشق غ ماست
1 قاشق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
زعفران
مواد شهد
1 لیوان آب
1 و 1/2 لیوان شکر
2 قاشق غ گلاب
زعفران
آب و شکر رو بذارید رو حرات تا جوش بیاد و کمی قوام بیاد،در آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید.بعد روغن و ماست رو اضافه کنید و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر رو داخل مواد الک کنید و زعفران هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه
ساندویچ ساز رو چرب کنید و ۵ دقیقه روشن کنید تا داغ شه.مواد رو داخل ساندویچ ساز بریزید و ۵ دقیقه تایم بدید تا سرخ شن.بعد خاگینه های داغ رو داخل شهد خنک بریزید تا جذب شه.و بعد با دارچین،گردو،گل محمدی،خلال پسته و بادام تزیین کنید.
![[تصویر: screenshot_2022-03-21-16-53-13-1_eori.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-03-21-16-53-13-1_eori.png)
مواد لازم ۸ نفر :
3 عدد تخم مرغ
2 ق غ روغن
5 قاشق غ آرد
3 قاشق غ ماست
1 قاشق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
زعفران
مواد شهد
1 لیوان آب
1 و 1/2 لیوان شکر
2 قاشق غ گلاب
زعفران
آب و شکر رو بذارید رو حرات تا جوش بیاد و کمی قوام بیاد،در آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید.بعد روغن و ماست رو اضافه کنید و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر رو داخل مواد الک کنید و زعفران هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه
ساندویچ ساز رو چرب کنید و ۵ دقیقه روشن کنید تا داغ شه.مواد رو داخل ساندویچ ساز بریزید و ۵ دقیقه تایم بدید تا سرخ شن.بعد خاگینه های داغ رو داخل شهد خنک بریزید تا جذب شه.و بعد با دارچین،گردو،گل محمدی،خلال پسته و بادام تزیین کنید.
![[تصویر: screenshot_2022-03-21-16-55-07-1_a72w.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-03-21-16-55-07-1_a72w.png)
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
