۱۴۰۱/۱/۳، ۰۲:۰۶ صبح
فاطمه جون هیچی برای شروع به اندازه دو سه قاشق خودش سرلاک میریزی داخل ظرف، بعد آب جوشیده تقریبا خنک شده (دمای ۳۵-۴۰ درجه) بهش اضافه میکنی هم میزنی در خدی که نه شل شل باشه نه سفت
خودش روش نوشته نه قاشق غذاخوری با ۱۵۰ میلی لیتر آب ولی کلا حتی نه قاشق غذاخوریم بریزی ۱۵۰ میای ایتر آب خیلی خیلی رقیقش میکنه. من اون اوایل که سرلاک میدادم غلطتشو مثل ماست میکردم
خودش روش نوشته نه قاشق غذاخوری با ۱۵۰ میلی لیتر آب ولی کلا حتی نه قاشق غذاخوریم بریزی ۱۵۰ میای ایتر آب خیلی خیلی رقیقش میکنه. من اون اوایل که سرلاک میدادم غلطتشو مثل ماست میکردم