شیرینی نخودچی با رسپی @barane78
(شخصا این پیج رو برای انواع کوکی و بیسکوییت خیلی قبول دارم)
![[تصویر: 244771166_287114663256923_15770315398895...n_w90o.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/244771166_287114663256923_1577031539889506743_n_w90o.jpg)
این مقدار مواد با کاتر کوچولو، 38 شیرینی میده و اگه تست کردید و دوست داشتید می تونید دستور رو چند برابر کنید
مواد لازم
لطفا حتما با گرم کار کنید،پیمانه دقیق نیست
آرد نخودچی: 120 گرم
آرد سفید: 10 گرم
پودر هل یا زنجبیل یا وانیل کمی
روغن مایع: 45 گرم
پودر قند الک شده: 45 گرم
1) آرد سفید و آرد نخودچی را الک و در ظرفی بریزید. پودر قند، وانیل یا زنجبیل یا پودر هل را اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید.
2) روغن مایع سرخ کردنی را روی حرارت ملایم یا در ماکرو گرم کنید (داغ نباشد) و به مواد اضافه و با قاشق و سپس با دست مخلوط کنید.
3) مقداری از مواد را در مشت فشرده کرده (البته خمیر به بدقلقی خمیر با روغن جامد نیست اصلا) و بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه خیلی به آرامی به قطر نیم سانت باز کنید (دقت کنید خمیر ترک نداشته باشد)
4) کاتر ریز دلخواه بزنید و در سینی فر که بسیاااار کم با برس چرب کرده اید بچینید و در فر 175 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه (بدون کاغذ روغنی).
5) بعد از حدود 12 دقیقه با کمک پالت یکی دربیارید و نصف کنید اگر وسطش خام نبود سینی رو از فر خارج کنید.
شیرینی نخودچی بعد از پخت نرم هستش، بذاريد خوب خنک بشن بعد به آرامی با پالت جدا کنید.
نکات:
برای نقطه های روی شیرینی، کمی پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط و با خلال دندان روی شیرینی نقطه زدم.
برای نخودچی کاکائویی نصف ق از آرد سفید را کم و بجاش پودر کاکائو بریزید.
بعد از پخت زیر شیرینی خیلی کم تغییر رنگ میدهد.
(شخصا این پیج رو برای انواع کوکی و بیسکوییت خیلی قبول دارم)
![[تصویر: 244771166_287114663256923_15770315398895...n_w90o.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/244771166_287114663256923_1577031539889506743_n_w90o.jpg)
این مقدار مواد با کاتر کوچولو، 38 شیرینی میده و اگه تست کردید و دوست داشتید می تونید دستور رو چند برابر کنید
مواد لازم
لطفا حتما با گرم کار کنید،پیمانه دقیق نیست
آرد نخودچی: 120 گرم
آرد سفید: 10 گرم
پودر هل یا زنجبیل یا وانیل کمی
روغن مایع: 45 گرم
پودر قند الک شده: 45 گرم
1) آرد سفید و آرد نخودچی را الک و در ظرفی بریزید. پودر قند، وانیل یا زنجبیل یا پودر هل را اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید.
2) روغن مایع سرخ کردنی را روی حرارت ملایم یا در ماکرو گرم کنید (داغ نباشد) و به مواد اضافه و با قاشق و سپس با دست مخلوط کنید.
3) مقداری از مواد را در مشت فشرده کرده (البته خمیر به بدقلقی خمیر با روغن جامد نیست اصلا) و بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه خیلی به آرامی به قطر نیم سانت باز کنید (دقت کنید خمیر ترک نداشته باشد)
4) کاتر ریز دلخواه بزنید و در سینی فر که بسیاااار کم با برس چرب کرده اید بچینید و در فر 175 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه (بدون کاغذ روغنی).
5) بعد از حدود 12 دقیقه با کمک پالت یکی دربیارید و نصف کنید اگر وسطش خام نبود سینی رو از فر خارج کنید.
شیرینی نخودچی بعد از پخت نرم هستش، بذاريد خوب خنک بشن بعد به آرامی با پالت جدا کنید.
نکات:
برای نقطه های روی شیرینی، کمی پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط و با خلال دندان روی شیرینی نقطه زدم.
برای نخودچی کاکائویی نصف ق از آرد سفید را کم و بجاش پودر کاکائو بریزید.
بعد از پخت زیر شیرینی خیلی کم تغییر رنگ میدهد.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم