۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۷:۲۲ عصر
سلام بچه ها منم بلاخره بعد چند روز پر استرس تونستم بیام تجربم رو براتون بنویسم.تو هفته ۳۷ و ۴ صبح تو خواب کیسه آبم پاره شد همزمان دردهامم شروع شد ولی نهایتا تا ۸ صبح سزارین شدم و خیلی دردی نکشیدم ولی همون یک سانت هم که دهانه رحمم باز شده بود و تجربه دردش مطمئنم کرد که من درد زایمان طبیعی رو نمیتونستم تحمل کنم.از تجربه سزارین بخوام بگم اونم درد داشت و تقریبا تا ۸ روز بعد عمل من دردش رو بدون شیاف نمیتونستم تحمل کنم.ولی الان خب خیلی بهترم. تقریبا کل کارهای سزارین دردی نداشت تا زمانی که گفتن از تخت بلند شم و راه برم .سوند رو همون اول کار بدون بیحسی گذاشتن که اصلا نفهمیدم.سوزن بیحسی هم درد خاصی نداشت.از طرفی شکمم رو هم ماساژ ندادن گفتن خودش جمع شده فکر کنم فقط تو اتاق عمل یه بار انجام دادن که من نفهمیدم. پمپ درد هم من نگرفتم همون شیاف دردتون رو اروم میکنه.ولی هفته های قبل عمل خودتون رو حسابی تقویت کنید ،من بدنم ضعیف بود و هر روز چند بار دچار لرز شدید میشدم تا حدی که دوتا پتو روم مینداختن.علت دیر اومدنم هم زردی بچم بود که به علت عدم تطابق خونی پیش اومد.من اُ مثبت و دخترم ب مثبت.که تو بیمارستان بستری شد و روزای پر استرسی بود.اگه سوالی چیزی داشتین خوشحال میشم راهنماییتون کنم .راستی من اصلا سردرد نگرفتم. فقط کمرم درد میکنه که دردش مثل دردی هست که تو بارداری داشتم و فکر نکنم به سوزن بیحسی ربطی داشته باشه.