۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۸:۳۶ عصر
سلام دوباره
یوتاب جون چی سرچ کنم تو یوتیوب؟
من رفتم پیش متخصص دوتا سوال برام پیش اومده
دکتر گفت سرش مشکلی نداره از پشت ک کلا اگ صافه ارث از پدر مادرش رسیده و کاری نمیشه کرد جز بستن محکم دستمال ب سر
ک اونو دلشو ندارم
و اینکه یوتاب جان شما کجای سر پسرت ناهماهنگ بود ؟ من ک گفت با ی سینه شیر دادن ک سر بچه رو کج نمیکنه سینه و بالش نرمه !
پس من چجوری به بالش حساب کنم ک سرش درست شه؟
پایین گوشاش ی طرف یکم صافه یکی دیگه گرده
سوال دوم اینکه دکتر گفت وقتی میشوری از جلو به عقب بشورش ک بازم نفهمیدم
اخه وقتی پی پی میکنه رو ی دست بلندش میکنم و زیر شیر میگیرم اول باسنشو میشورم بعد سمت واژنشو ک اونم تو واژنشم گیر داد تمیز کنم اونو چ کنم اصن میترسم دست بزنم به وسط واژنش!
دیگه اینکه من این روزا ک گرمه بچه ۳ ماهه رو میشه با بلوز شلوار نخی بدون کلاه برد بیرون؟ سرما نمیخوره؟ دکتر ک حرف رز جان رو گفت که سرما خوردگی ویروسه با هوا نیس
دخترم وقتی دل درد داره کلا تو خوابم خیلی تکون میخوره عیب نداره؟
یوتاب جون چی سرچ کنم تو یوتیوب؟
من رفتم پیش متخصص دوتا سوال برام پیش اومده
دکتر گفت سرش مشکلی نداره از پشت ک کلا اگ صافه ارث از پدر مادرش رسیده و کاری نمیشه کرد جز بستن محکم دستمال ب سر
ک اونو دلشو ندارم
و اینکه یوتاب جان شما کجای سر پسرت ناهماهنگ بود ؟ من ک گفت با ی سینه شیر دادن ک سر بچه رو کج نمیکنه سینه و بالش نرمه !
پس من چجوری به بالش حساب کنم ک سرش درست شه؟
پایین گوشاش ی طرف یکم صافه یکی دیگه گرده
سوال دوم اینکه دکتر گفت وقتی میشوری از جلو به عقب بشورش ک بازم نفهمیدم
اخه وقتی پی پی میکنه رو ی دست بلندش میکنم و زیر شیر میگیرم اول باسنشو میشورم بعد سمت واژنشو ک اونم تو واژنشم گیر داد تمیز کنم اونو چ کنم اصن میترسم دست بزنم به وسط واژنش!
دیگه اینکه من این روزا ک گرمه بچه ۳ ماهه رو میشه با بلوز شلوار نخی بدون کلاه برد بیرون؟ سرما نمیخوره؟ دکتر ک حرف رز جان رو گفت که سرما خوردگی ویروسه با هوا نیس
دخترم وقتی دل درد داره کلا تو خوابم خیلی تکون میخوره عیب نداره؟