(۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۵۲ عصر)nice نوشته است:(۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۲:۵۷ عصر)nona نوشته است: نابس جان بعیده اشتباه باشه یه کار نسبتا راحته ان تی و اندازه طول سرویکس
شما اگه تهرانی حتما تحتتظر یه فوق تخصص عالی باش
نونا جان دکترم، فرزانه نیک نفس تو صارمه
قبلا دوستام بیمارشون بودن و ازشون راضین
خیلی شوکه شدم اصلا
مخصوصا در مورد فشار شریانهای رحمی که اصلا تا حالا نشنیده بودم
حالا شما فقط به یک نفر اکتفا نکن، به قول نونا بررسی های دقیق تر و تخصصی تر رو هم انجام بده...
این فشار شریان رحمی رو من یک طرفه ش رو داشتم و توی سونوی دوم گزارش شد و بخاطرش دیگه تا آخر آسپرین خوردم... چیز عجیبی نیست، برای خیلیا ممکنه پیش بیاد فقط شاید بچه یکم ریزتر بشه و مثلا خودم 39 هفته و 1 روز بود به دنیا اومد با 3 کیلو وزن و همه چیزش کامل بود و حتی یهههه ذره هم زردی یا بستری و اینها نداشت... واقعا الان علم خیلی پیشرفت کرده عزیزم اصلا نگران نباش

درباره ی سونو هم احتمالا نفرات اول رفتی داخل، یا سونوگرافیت خیلی با شعور بوده که وقت درست داده... منم همون اول دیده شد و گزارش کامل شد، ولی تا نوبتم شه از حدود 7 یا 7.5 که گفته بود بیاید تا خود 4-5 توی مطب و اطراف بودیم تا نوبتمون بشه.......................... مساله این بود که اعصابمم خرد شده بود دیگه هی هم می گفت چیزی نمونده الان میری تو، دیگه منم هی می خوردم که الان نوبتم میشه بخورم که تکون بخوره...
===========================
بچه ها آب دور جنین رو خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جدی بگیرید... خیییییییییییلی مهمه... تا می تونید آب و مایعات دائم بخورید هم برای جنین مهمه که توی آب باشه، هم برای عفونت نگرفتن مادر (که در بارداری عوارض سنگین داره)
===========================
سوفی میگم بذار بیان کمکت کنن، غذا بپزن فریز کنن برات، بخوری قشنگ... بخصوص کباب و این چیزا خوبه اگه بتونی بخوری عالیه برات مزه دار کنن شما فقط بزنی به سیخ و بذاری توی تابه یا روی گاز و اینها (یا هر مدلی که می تونی)، تخم مرغ، مواد پروتئینی عالی هستن... شاید تغذیه ت تحت تاثیر حالت قرار گرفته و نمی تونی خوب بخوری و روی جنین هم شروع به تاثیر گذاری کرده چون اگه درست یادم باشه ا هفته ی 11 تا 13 سونوی nt اکی هست و معمولا سایز بچه به حد لازم رسیده... الان وزن رو چند هفته زده؟ حالا با دکترت هم صحبت کن و توی اینترنت هم اطلاعات مناسب هفته ت رو سرچ کن و بخون، یه وقت شاید نمی تونی غذا بخوری دیگه بچه هم تحت تاثیر قرار نگرفته باشه...
آها من هم تا همون آخر بوی گوشت و بوی برنج در حال دم حسااااابی حالمو دگرگون می کرد، ولی آخر بارداری فهمیدم که انگار تاثیر گوشت گرم خیلی خوبه روم و کمتر حالم بد میشه... یه تست بزن شاید اگه گوشت تازه ی گرم (غیرفریزری) استفاده کنی بتونی بخوری... اگر نتونستی حتما حتما با دکترت این موضوع رو مطرح بکن چون باید آهن های خاصی برات تجویز کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم