۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۱:۰۱ صبح
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۵:۱۹ عصر)Targol نوشته است: رز جان دیدم گفتی به خاطر رفلاکس بچه آغوشی خریدی. خیلی ایده خوبی به نظر میاد برای تو خونه. منم میخوام بخرم، دیجی پر از چیکوهای احتمالا فیکه. میشه بگی چه نکته ای برای آغوشی مهمه؟ نمیخوام میلیونی هزینه کنم. در حد ۵۰۰ مثلا
یه چیز دیگه، تسک آنتی رفلاکس خوبه؟ شیب ۱۲ درجه اصلا به درد رفلاکس میخوره؟
عزیزم نکته ی خاصی نداره جز اینکه چفت و بست هاش محکم باشه و قفلهاش کامل فیکس بشه، و اینکه خودت و بچه هم توش راحت باشید... جاش کامل و راحت قرار بگیره انگار نشسته روی شکم شما... ولی تکیه ش روی آغوشیه... نمی دونم چطور توضیح بدم، بچه لگنش بتونه توی پوزیشن نشستن قرار بگیره نه اینکه سیخ بمونه توش چون هم خسته میشه هم اذیت میشی... بچه رو می بری و روی خودت و همسرت تست می کنی هر مدلی راحت بود خوبه...
همونجا از فروشنده ها درباره ی مزایا و معایبش هم بپرس کمک می کنن...
دور پاش هم نرم باشه و سفت نباشه...
اگه پشت کمر بین شونه هاش یه محافظ داشته باشه، خیلی توی پخش شدن بار کمک می کنه و روی یه نقطه ی کمر فشار نمیاره (مثل همین مدلی که منم داشتم...) این رو حین تست کردنش متوجه میشی که چقدر از بار کم می کنه نسبت به مدلی که کللل فشار روی یه نقطه ی گردن و یه نقطه ی کمر باشه... سعی کن روی گردن نباشه اون بندا و پشت کمر باشه... مدلی که بچه رو بتونی از پشت بذاری برای توی خونه خیلی خوبه و راحت می تونی به کارات برسی... من با چادر چندبار تست کردم حتی از آغوشی راحت تر بود ولی تنها بستنش خیلی سخت بود.... اگه کمک داری که برات ببنده فعلا با چادر یا شال خیلیییی بلند و محکم اگه داری تست کن، اصلا متوجه وزنش نمیشی اگه پپشتت باشه...
چیکوی منم فیک بود... همون موقع که من این رو 250 خریدم، اصلش 1.500 بود... حسابی هم ازش راضی بودم و بعد 1 سال کاملا نوی نو بود با اینکه زیاد استفاده شد... و بارها شسته شد ووو...
این مدل بود:
https://www.digikala.com/product/dkp-287...-amp-dream
تشک آنتی ریفلاکس به نظرم زیاد کابردی نیست... تخت کنار مادری که خریدم، قابلیت جابجایی کفی تخت رو داشت و من راحت همون رو شیبدار کرده بودم و هیچ مقاومتی هم نداشت چون تخت معمولیش بود ولی بعید می دونم بچه روی اون تشک ها بمونه... اگه بمونه هم مدت کمی قابل استفاده اس به نظرم...
توی تاپیک تخت درباره ی تختش گفتم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم