۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۱:۱۶ صبح
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۰۰ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان این آغوشی ها که میگین منظورتون اون مدلاس که شبیه کولی برعکس هست. تا چه سنی میشه استفاده کرد؟ من همش احساس میکنم پای بچه توش ناراحته.
آخه یه جور پارچه ای هم هست. یه پارچه خیلی دراز که میپیچن و نی نی رومیزارن توش
وای وقتی میگید کالسکه کم استفاده میشه غصم میگیره. من کالسکشو گرون خریدم گفتم دیگه تا 4 سال میشینه?
بعضی مدلا 4 کاره ان و هم از کمر هم از روی شکم میشه بچه رو گذاشت توش، نوزادی هم تا حدود 40 روز میشه چپکی

پارچه ای از همه بهتره و مدلاش خیلی متنوع تره اما من حس کردم نسبت به پولش گرونه... می شد به جاش یه پارچه ی کشسان گرفت و الگوش هم توی اینترنت هست، راحت درست کرد... سعی کردم یه چیزی باشه که بدون خچالت بتونم توی حتی دانشگاه استفاده اش کنم و استفاده هم کردم

کالسکه همینه... منم فکر می کردم 4 - 5 سال از بغل کردن راحت میشم... ولی به دنیا اومد تا 1 سالگی واقعا عصای دستمون بود و با همون 1 سال چرخش غژغژ میکنه... ولی بعدش دیگه ننشست دیگههههه... دائم میخواست توش بایسته و طاقت یکجا موندن نداشت...
حالا که نگرانی، سعی کن با سلیقه نگهش داری که اگه ننشست یا کم نشست بتونی راحت بفروشیش... تخت و کالسکه رو میتونی بفروشی...
بچه ها کریر هم اگه میخواید بخرید، روی ست کالسکه هستش، اگه کالسکه نمیگیرید، صندلی ماشین از بدو تولد می تونید بگیرید، و دیگه کریر نگیرید و همون آغوشی خیلی راحت کارتون رو راه می اندازه... کریر هم 4-5 ماه بیشتر توش نمیمونه... الانم مهمونی خبری نیست آدم بگه بگیرم که دست به بچه نزنن... اینجوری خیلی می تونید صرفه جویی کنید... و وسائلتون رو هم کاربردی بگیرید و خیلی هم ایمن تره که از اول تولد همون صندلی ماشین استفاده کنید به جای کریر... من خودم تا 9-10 ماهگیش کریر استفاده کردم... ولی وااااااای صندلی رو که گرفتم گفتم ای وای من چقدر بچه رو توی کریر اذیت کردم و صندلی چقدر راحت تره، پوزیشن خواب داره که اصلا به درد همون بچه زیر 1 سال می خوره چون بد 1 سال دیگه بیرون نمیخوابید... ولی خب نمی دونستم دیگه... بعدا فهمیدم حیف پول شد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم