(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۱۴ عصر)Bonsay نوشته است: سروناز جان مبارک باشه قدمش پر از خیر و برکت و شادی باشه براتونبنسای جان من تهران نبودم.ولی از بیمارستانم کلا راضی بودم یه اتاق خصوصی دستم بود و میتونستم دوتا همراه داشته باشم.شوهرم کلا پیشم بود که خیلی تو روحیم تاثیر مثبت داشت.
اگه تهران بودی میگی کدوم بیمارستان زایمان کردی و راضی بودی یا نه؟
بعد قبلش دکترت بهت گفته بود میتونی طبیعی زایمان کنی یا اونم تشخیصش سزارین بود؟
من از اول سزارین اختیاری میخواستم.برای بحث بیمه دنبالش بودم که با دلیل اجباری بشه که بیمه پول برگردونه ولی دکترم گفت حتی اگر لگنت هم کوچیک باشه تو بیمارستان اول میزارن درد بکشی و بعد میبرن سزارین.کلا فقط بریچ بودن و یه سری نامه از پزشک های هیئت علمی رو واسه سز اجباری قبول داشتن.
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۱۷ عصر)سحر بانی نوشته است: سروناز جون به سلامتی عزیزم ممنون از توضیحاتتبرای خودم شورت سرجی فیکس خریده بودم که اصلا نمیشد استفاده کنی کوچیک بود.خود بیمارستان بهم شورت و پوشک بزرگ داد .ولی خودت هم ببر .کلا خونریزی من کم بود و از فرداش نوار بهداشتی گذاشتم.کمپوت گلابی برده بودم با کافی میکس.دمپایی و این چیزا رو هم خود بیمارستان داد.و وسایل شخصی مثل مسواک و شونه و... که خودت ببر.من لیست وسایل خودم رو نوشته بودم و صبح زود که میخواستیم بریم بیمارستان شوهرم از روش ساکم رو پر کرد.اگه لیست نبود تو اون موقعیت کلی چیز فراموش میشد.
میشه بگی تو بیمارستان چیا لازمت شد؟و اینکه چرا کیسه ابت پاره شد یعنی کار خاصی انجام دادی به خودت فشار اوردی؟
واسه کیسه آب فشار خاصی وارد نشده بود مثل روزای قبل بودم.فقط صبح روز قبلش حالت تهوع شدید داشتم اما بالا نیوردم.و اینکه عصرش یه خبر استرس زا شنیدم که میگم شاید بی تاثیر نبوده.ولی خب میگم قبل از این خبر حالت تهوع داشتم که انگار نشونه شروع درد زایمانه.