شیدا جان شیر رو یا باید جدا بجوشونی و به غذا اضافه کنی یا موقعی که میریزی تو غذا مرتب هم بزنی تا جوش بیاد، به برندشم
ربط داره! من یه بار شیر پگاه در صورتی ریختم تو سوپ و مرتب داشتم هم میزدم ، یهو دیدم سوپم داغون شد و همه ش برید تموم شد!!! ریختم دور 
الانم معمولا شیر محلی میگیریم برا استفاده مون و اونمکه یه بار جوشوندم اولش بعد گذاشتم تو یخچال، خیالم از بابتش راحته که نمیبره و میریزم تو غذا و هم میزنم تا جوش بیاد.
و همچنین آبلیمو رو اگه به سوپ داغ یا هرچیزی که شیر و خامه داره اضافه کنی میبره ، باید اجازه بدی کاملا از حرارت بیفته و بعد آروم آبلیمو اضافه کنی و هم بزنی


الانم معمولا شیر محلی میگیریم برا استفاده مون و اونمکه یه بار جوشوندم اولش بعد گذاشتم تو یخچال، خیالم از بابتش راحته که نمیبره و میریزم تو غذا و هم میزنم تا جوش بیاد.
و همچنین آبلیمو رو اگه به سوپ داغ یا هرچیزی که شیر و خامه داره اضافه کنی میبره ، باید اجازه بدی کاملا از حرارت بیفته و بعد آروم آبلیمو اضافه کنی و هم بزنی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
