(۱۴۰۱/۱/۲۴، ۱۰:۰۳ صبح)liyane نوشته است: نونا جون گفت از چه نظر ليپوزوفر نده؟
من ليپوزوفر فورت ميدم ولي در حدود يه ماه قبل ازمايش cbc دادم يه مقدار سطح اهنش پايين بود
دكترش گفت روزي دو سي سي بده
ميگم اگه جذبش پايينه منم عوض كنم
فليپ يا سيدرال بخرم
ایانه جون ویسشو دارم گفت بی خاصیت ترین آهن موجوده جذبش هیلی پایینه فقط و فقط خوش طعمه برای همین محبوبه گفت فلیپ درسته ۷ میلیگرمه اما یک سی سیش کافیه کافیه. دکتر دخترمم مدام میگفت فلیپ فقط یک سی سیش کافیه
عوضش کن خداییهم من دوره ا
من دوره ای که فلیپ استفاده میکردم هم دخترم اشتهلش بهتر بود هم وزن خوب میگرفت
حالا بچه ها نظر دکترای خودتون مهمه من فقط مشکل دخترمو گفتم که بعدا مامانی براش پیش اومد مثل من دورس نشه
خدایی دکتر دخترمم بعد اینکه فلیپو عوض کردم هر کاه میگه فلیپ بده من اصرار داشتم نمیخوره لیپوزوفر بنویس فعلا که عوضش کردم گوش شیطون کر حداقل یه ذره فذا خورد
دکتر صادقی الان سه تا مکمل داد گفت فقط ده روز استفاده کن مکمل کفت شرایط خاصه الان چون شرایط دخترت خاصه استفاده کن تا افت وزن پیدا نکنه شما هم از استرس دربیایی. بعدم با اینکه همه پستاش در مخالفت شیر شبه کفت بده دو سه بار عیبی نداره مخصوصا که غذا نمیخوره بعدم باز با اینکه مخالف دادن غذاهای میکس و ایناست گفت احتمالا الان به هر نوع دونه ای که زیر لثش میره خساس شده یه چند روز خیلی نرم بده نیاز نیست دوران بیماری یا اع*تص*اب غذا قوانینورعایت کنی، گفت ابمیوه بده تو ابمیوش پودر ۴ مغز بریز، کنحد و خرما هم یادت نره
یوتاب برادرم نیم ساعت پیش زنگ زد اونام یه بچه بی خواب دارن طفلیا

گفت شیر شبو بده اون خرابی دندون بیشتر برای بچه هاییه که مدام شیشه دهنشونه و میخوابن گفت نه اینکه بی ضرر باشه اما بچه ای که گرسنه هست اولویت سیر شدنشه فقط صبح پا میشه قبل فذا مسواک بزن شبم مسواک کن
کفت اگه اب کنار دستت بود میتونستی بعد شیر شب با دست خیس رو دندونش بکش یا اب بخوره کمی اما اگه خوابه نیاز نیست
گفت شیر خشک بیشتر آسیب میزنه تا شیر مادر اما اونهم برای بچه هایی که مدام چندین بار میخورن نه در حد یکی دوبار. گفت جنس دندون ژنتیکه تا این مسائل ولی نه اینکه بهداشتو رها کنید اگه دو بار مسواک شه خراب نمیشه
الهام جان dr-farshid-sadeghi
بچه ها تبلیغ نبودا من فقط جون دوستمون از کار دراومد گفتم نظراتشو هرچند از قبلم بدون اینکه بشناسمش فالوش میکردم فعلا که تلفنی بیشتر از دکتر خضوری برای دخترم وقت گذاشت

آرزو من که فکر میکنم آهن دخترم با ویتامین دیش پایینه که هم بدخوابه هم کم اشتها
حالا گفت بین ۶ تا ۱۲ ماهگی همه بچه ها مجدد باید آز تیرویید و خون رو بدن این ماه میدم ببینم چه خبره