امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی خانم های شاغل
نه جوجه جان خیلیا خودشون سبزی می خرن و می شورن و خرد می کنن و استفاده می کنن... همینطور درباره ی گوشت و... شما یه بار اول صبح بری تره بار می بینی هر روز چقدر بار تازه تا سقف مثلا سبزی چیده شده ولی عصر بری هیچی دیگه گیرت نمیاد!!! اکثر خانم های خونه دار حتی با وسائل هم کار کنن اینقدر کار مختلف هست که آدم وقت کم هم میاره... ولی من خودمم وقتی درس و کار داشتم خب سبزی هم آماده خریدم... ولی مثلا موضوعی مثل گوشت همیشه برام مهمه خودم بخرم و خرد کنم و چرخ کنم و سوسیس درست کنم و پیتزاش کنم...

ولی واقعا واقعا اکثر زنان شاغل دور و برم هیچکدوم هیچوقت همت گوشت تا پیتزا رو مثلا نداشتن... البته خونه دارها هم خیلیاشون ندارن ولی خب استانداردها متفاوته...
اما واقعا واقعا انجام کار خونه بی حقوق، فول تایم و با نگاه بد جامعه واقعا آزار دهنده اس... اگه دوست داشتید پیج کار خانگی مال نجمه واحدی هست می تونید دنبال کنید که ببینید کار خونه چه استثماریه... چقدر جنسیت زده اس... به واقع زن چرا باید تمام کار منزل رو بدون حقوق انجام بده ولی مرد بره کار معمولا ساده تر و جذاب تر بیرون رو با پول انجام بده؟ اصلا زن شاغل هم نباشه نباید دیدگاه به کار خونگی این باشه که زحمتی نداره... چون رایگانه این دید هستا... هی توجیه میاد که آره الان وسائل کمک کننده زیاده و کار خانم راحته و....... ولی به واقع کار خانم زیاد شده... چون از اول ازدواج که خب مسئولیت مثلا مهمونی باشه خانم تنهایی انجام میده معمولا مگه یه خرید رو آقا منت بذاره کمک کنه... قدیما اولا دختر خونه از همون اوان سالگی کمک مادر بود، پسر خونه کمک پدر بود!!!! وقتی عروس میشد میرفت وردست مادرشوهر، اگه مهمونی بود عروس مهمون بود نه میزبان تک نفره... انتظاری از زیبایی خاصی برای یه خانم نبود فقط همین که اکی بده کافی بود... الان چی؟ بچه ها توی خونه ی مشترک و خونه ی اقوام و کوچه با هزار شکستگی و مشکل جسمی بزرگ میشدن، صداشون هم در میومد تریاک می کردن توی حلقشون... آخرشم 10 سالگی عروسشون می کردن یا می فرستادنشون سر کار!!! نه الان بچه از اول که دنیا میاد این بازی مونته سوری رو بکن، موارد ایمنی رو رعایت کن بچه سالم بزرگ شه... با هر کسی بازی نکنه... پس فردا کلی کلاس میره، باید دائم پیگیر باشی چی شد چی درس گرفتی، مدرسه بره درس هاش رو پیگیری کنی... تا 18 سالگی کنکور بده نصف جون شی، بعد بره دانشگاه ساپورتش کنی، بعد ازدواج کنه تامینش کنی تا او پیشرفت کنه... قدیما اصلا از این پیگیری ها نبود... یه آبدوغی یا خیلی وضعشون وب بود یه آبگوشتی یا خورشتی درست می کردن دور هم هر روز می خوردن... اما الان من دو ساله قیمه و قورمه و امثالهم درست نکردم چون دارم غذاهای جدید تست می کنم... دائم توی فکر بهبود تغذیه هستم، شش ماه تمام که پسرم غذای جامدش شروع شد، داشتم هر روز یه ماده ی جدید تست می کردم... آب میوه ی تازه، جوانه و سویق و 4 مغز و قووتو درست می کردم و می کنم... این تصوری که الان چون وسایل کمکی زیاده، پس کارا راحت تره غلطه... قدیما یه بار توی دو هفته یا یه ماه تنور روشن می کردن و یه روزه کلی نون می پختن و خشک می کردن و همونو یک ماه می خوردن... الان نون تازه روز به روز می خوریم... آیا این یعنی زحمت کم شده؟ نه چون روزی حداقل نیم ساعت باید وقت براش گذاشته بشه...

همین الان شما زنگ بزنید شرکت خدماتی، بگی من پول نمی دم یه کارگر بفرستید برام، اگه فحش ندن یه پوزخند می زنن و قطع می کنن... اما زن خونه همه ی این کارها رو با عشق انجام می ده و با عشق دوره ی حاملگی رو می گذرونه و بچه رو به دنیا میاره و بزرگش می کنه آخرم اسمش روشه که خونه دار بود و کاری نکرد و پیشرفت مرد مال خودش بود... نمی فهمن اگه خانم شاغل باشه باید یا کمکی داشته باشن، یا قید بچه دار شدن رو بزنن!!!!!

با اینکه هر چقدرم قانون بگه که وظیفه ی زن فقط تمکینه و وظیفه ی کار خونه و بیرون و حتی شیردادن به بچه نداره اما خب خانمهای ایرانی خیلیاشون بدون هیچ چشمداشتی همه ی این کارها رو می کنن، آخرم کسی نه قدرشون رو می دونه نه بخشی از درآمد یا اموال آقا رو میگیرن نه اصلا جامعه اهمیتی میده و هنوز خانم خانه دار یک موجود تن پرور به چشم خیلیا میاد!!!! با این شرایط زندگی، مثلا زنان افغان هم میشه ازشون مثال زد... که حین ازدواج اولا مهریه شون پرداخت میشه کامل... حین ازدواج همسرشون خیلی طلا براشون می خره... خیلیاشون کلی سرمایه به صورت طلا دارن... ولی زن ایرانی این کارها رو می کنه، حقوق انسانیش رو نداره، طلا رو هم نداره!!!
یعنی ما دقیقا وسط راه گیر کردیم... نه مثل کشورهای پیشرفته حقوق انسانی مون رو داریم که اگه شرایط خوب نبود طلاق بگیریم و بریم زندگیمون رو از صفر شروع کنیم (چون در قانون تامین مخارج با مرده، خیلی از فرصت های شغلی از خانم ها گرفته میشه و عملا خانم ها رو وابسته به خانواده هاشون می کنه (اول پدر و بعد شوهر)...) نه مثل کشورهای از نظر حقوق انسانی عقبتر مثل همین حتی افغانستان یا کشورهای حاشیه ی خلیج فارس، زن ارزش مادی داره که براش خرج کنن... بشینه خونه و بدون انجام کار پول به حسابش بیاد، یا برای گرفتن همسر دوم مرد بهش لباس و کمربند طلا بده (خودمم حالم بد میشه بهش فکر می کنم ولی واقعیته)... و زن ایرانی منگنه شده که هم مفتی بشوره و بسابه... اگه خواست بره سر کار مرد اجازه ش رو بده و برای این اجازه حق هر رفتاری یا گرفتن درآمد زن رو به خودش بده... بعد زن حامله بشه، زایمان کنه، حتی اسم بچه رو هم خیلی وقتا خانواده ی مرد دخالت می کنن چه برسه فامیل که اصلا نمی تونه روی بچه بذاره... بعدم که در جریانید که بچه مال مرده و درسته سرپرستی بچه توی اون سالهای سخت اولیه با خانمه ولی قیمومیت با مرد و خانواده ش هست... اگه شوهر فوت کنه 1.8 اموال بهش می رسه و هزار و یک بدبختی دیگه...
خلاصه توی فرهنگ و قوانین ما زن رو قشنگ پرس کردن... و در ازاش هیچ حقی رو ندادن... برای همینه که زن ایرانی برای پیشرفت به دیگران نیازمنده... کمک لازم داره... البته جوجه جان این فقط بخاطر حرف شما نبودا... کلا درد دل کردم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، artatam، atefehjjjjjjj، Mari90، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، شیرین دخت، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط admin - ۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۴۶ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۵/۲۱، ۰۱:۵۳ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط جوجه خوشگله - ۱۴۰۰/۵/۲۱، ۱۱:۴۳ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط **ماهور** - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۱:۰۵ صبح
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط **ماهور** - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۵:۰۴ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط Rose - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۵:۴۱ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط جوجه خوشگله - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۶:۴۹ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط Rose - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۸:۵۳ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط nona - ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۹:۳۴ عصر
RE: برنامه ریزی خانم های شاغل - توسط Rose - ۱۴۰۰/۵/۲۳، ۱۲:۲۰ صبح