(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۲:۱۳ عصر)nona نوشته است:
من تصمیم دارم امروز ساکو ببندم کرم شقاق رو هنوز موفق نشدم بگیرم داروخانه چند جا رفتم یجا داشت انقضاش نزدیک بود به خرید اینترنتی هم ( سایتش معتبر نیست) اطمینان ندارم چندان
پالمرز داشتن و کرم های دیگه نتونستم انتخاب کنم?شما چی گرفتید
عزیزم درباره ی وزن اون اعداد تا 300-400 گرم هم خطا داره بسته به سونوگرافی، ذهنت رو درگیر نکن، اگه سونوی آخری که دادی طبق اطلاعاتش همه چیز اکی بوده مطمئن باش خوب و سالم به دنیا میاد...
پسر من بریچ بود، هفته ی 36 تونستیم با ورزش و کمک و ماساژ ماما بچرخونیمش... و همه چیز اکی شده بود... اما سونوی بعدی که توی 38 رفتم، رشدسرش خوب بود اما شکم و رانش مونده بود هفته ی 36!!! خیلی عجیب بود... و آخر هم فهمیدم بخاطر بریچ بوده که نتونسته رشد کنه و آخر هم با اینکه رشد این قسمت های اصلی وزن اضافه کنش موند روی هفته ی 37، سه کیلو بود که دنیا اومد و همه چیز سالم بود و حتی یه کوچولو هم زدی نداشت خدا رو شکر...
پس نگران وزن نباش

کرم شقاق هم شاید اصلا نیازت نشه...
دلیل زخم خیلیش بخاطر پوزیشن غلطه، حتما با مشاور شیردهی مشاوره داشته باش و نشه بیان توی خواب و بیداریت یه توضیحی بدن و برن... اگه استرسش رو داری، بگو خودشون بیان و بچه رو زیر سینه ت بذارن و کامل زاویه فک و گرفتن بچه رو بهت آموزش بدن بعد برن...
من خودم اصصصلا نفهمیدم چی می گفتن و چی شد ولی چون خودم مطالعه داشتم برام مهم نبود... ولی اگه آگاهی الان رو داشتم، میگفتم وقتی من سرحال هستم بیاید و با بچه بهم آموزش بدید، الان متوجه نمی شم... اگه مشکلی داشتی حتما بهشون بگو چون که پولش رو دارن ازتون می گیرن... وظیفه شونه شما رو راهنمایی کنن...
نکته ی بعدی هم اینه که حتما با توجه به گرمای هوا حمام برو و ماساژ بده زیر دوش... کمک می کنه شیر راحت تر بیاد و بچه نوک سینه رو نکشه که زخم بشه... در واقع اصلا و ابدا نباید کشش سینه رو حس کنی (قسمت رنگی چون توی دهن بچه هست کشش و درد داره اما قسمت بیرون از هاله ی سینه، نباید کشیده شده باشه)
بعدم هر سری بعد از شیردهی، حتما نوک سینه رو با شیر خودت آغشته کن خیلیییی کمک می کنه...
اینهایی هم که میگن جذبیه و آد و فلان و بیسار اصلا گوش نکن که بدون شستن بذاری بخوره... من خودم کرمی که گرفتم گفته بود نوزاد می تونه بخوره و نیازی به شستشو نداره اما دکتر اطفال بیمارستان که اون اوایل تا دوماهگی دکتر پسرم بود، کلی دعوام کرد که بچه به جز شیر فقط می تونه آد محلول بخوره و کی گفته بود اینو بخوره...
نهایتا اگه می خوای حتما داشته باشی، داروخونه های بیمارستان هایی که زایمان انجام میدن با احتمال زیادی اینها رو داشته باشن... درباره ی مارک هم از ماما یا دکتر اطفالت (دکتر اطفال بعد از زایمان دوبار میاد و بچه رو ویزیت می کنه) بپرس... چیزی نیست که پیدا نشه و مارک های مختلفش خیلی تفاوتی داشته باشه و اصلا روز اول نیاز نخواهی داشت و اگه قرار به زخم شدن باشه بعد از روز سوم چهارم اتفاق میفته، ولی فکر کنم لیانه جون هم می تونن راهنمایی کنن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم