۱۴۰۱/۲/۵، ۰۶:۲۲ عصر
منم کلا همه چیزو هر سه روز تست میکنم کژال
چه خوبه میرید دکتراتون میگن چیا بدین
اصلا دکتر پسر من اینجوری نیست من از روی دست شماها تقلب میکنم
من قلمو میذارم تو قابلمه با هویجو پیاز و جعفری گشنیز و کرفس و یکم زعفران یا زردچوبه از صبح تا عصر میپزه و غلیظ میشه بعد میریزم توی ظرف مربعی فریز میکنم بعد میارم برش میزنم مربعی برای یه وعده مثلا
بعد یهموقه ها که وقت پختن گوشت ندارن میریزم با سبزیجات یا برنج یا گاهی تیلی میکنم نون روتوش
اما پسر من وزنش زیاد نیست، دکترش راضیه اما به نظر خودم کمی ریزه
چه خوبه میرید دکتراتون میگن چیا بدین
اصلا دکتر پسر من اینجوری نیست من از روی دست شماها تقلب میکنم
من قلمو میذارم تو قابلمه با هویجو پیاز و جعفری گشنیز و کرفس و یکم زعفران یا زردچوبه از صبح تا عصر میپزه و غلیظ میشه بعد میریزم توی ظرف مربعی فریز میکنم بعد میارم برش میزنم مربعی برای یه وعده مثلا
بعد یهموقه ها که وقت پختن گوشت ندارن میریزم با سبزیجات یا برنج یا گاهی تیلی میکنم نون روتوش
اما پسر من وزنش زیاد نیست، دکترش راضیه اما به نظر خودم کمی ریزه