کاملا طبیعیه مری تو پیج دکتر هوش میدیدم میگفت حوالی دو تا سه سالگی مهصوصا ۳ ترس از وسایل اناق تا یکی یا کلا چیزهایی که عادی بود برای بچه ایجاد میشه و نباشه غیرطبیعیه
خالا تمیدونم پسرت چند وقتشه البته
کژال هییی یادش بخیر یادت بود یزمانی از خوابش راضی بودی؟ اینا نمیذارن یه حس رضایت ماندگار داشته باشیم که. منم پریروز گفتم بچه رو دعوا کردم سر غذا نخوردن
والا تئوری خوب بلدم نمیدونم غذا نخوردن نباید وصل باشه به احساس شما و چه و چه ولی مگه میشه از یک فروردیت تا الان وضعم اینه گاهی عصبی میشم دیگه غذا نخوردن مساوی هست با نخوابیدن یا منقطع خوابیدن که نهایتا میشه بی خوابی من بی اعصابی من بداخلاقی من استرس من خدا شاهده اونروز اول داشتیم غذای خودمونو میخوردیم بعد غذای دخترمو بدیم اصلا حالت تهوع گرفته بودم به همسرم میگفتم استرس دارم میخوره نمیخوره چکار میکنه
دیروز نمیدونم کدوم یکی از بچه ها راجع به خواب خوب و غذا خوب خوردن پسر گلش نوشته بود حدود ۵ ماهش بود خواستم بگم دختر من عالی میخوابید از همه بچه های اینجا بهتر ساعت ۹-۹:۳۰ تا ۶-۷ صبح یکسره بهو بعد شش ماهگی افتضاح شد غذای کمکیشم والا خوب بود تو ۸-۹ ماهگی میتونم بگم عالی شد و ده ماهگی نقطه تغییر فاجعه بار غذاییش بود
خلاصه که فقط دعا کنید و امیدوار باشید خالات خوب بچه هاتون پایدار باشه مال ما نبود والا
خالا تمیدونم پسرت چند وقتشه البته
کژال هییی یادش بخیر یادت بود یزمانی از خوابش راضی بودی؟ اینا نمیذارن یه حس رضایت ماندگار داشته باشیم که. منم پریروز گفتم بچه رو دعوا کردم سر غذا نخوردن

دیروز نمیدونم کدوم یکی از بچه ها راجع به خواب خوب و غذا خوب خوردن پسر گلش نوشته بود حدود ۵ ماهش بود خواستم بگم دختر من عالی میخوابید از همه بچه های اینجا بهتر ساعت ۹-۹:۳۰ تا ۶-۷ صبح یکسره بهو بعد شش ماهگی افتضاح شد غذای کمکیشم والا خوب بود تو ۸-۹ ماهگی میتونم بگم عالی شد و ده ماهگی نقطه تغییر فاجعه بار غذاییش بود
خلاصه که فقط دعا کنید و امیدوار باشید خالات خوب بچه هاتون پایدار باشه مال ما نبود والا