۱۴۰۱/۲/۱۷، ۰۷:۱۲ عصر
سلام به همه
خسته نباشین و خدا قوت واقعا
آرامش جانم خیلی ناراحت پسر گلت و خودتم عزیزم
انشالا به زودی بیای و خبرای خوش بدی از غذا خوردنش
...
نونا جونم مرسی که حلیم رو یاد دادی عزیزم، شما بستنی رو خودت ذدرست میکنی یا اماده هارو بهش میوه اضافه میکنی عزیزن؟
....
لازم به ذکره که پسر من همچنان نخواب و نخوره...
دندونای کنار دندونای جلو بالاییشم زده بیرون، اصلا یه وضعی...
پریشب خدا شاهده از 1 شب تا 8صبح بدون مکث روی پام خوابیده کمر درد و کتف درد درد استخون بالای باسن زانو و مچ پا همه تعطیل به قرآن
...
ارامش جان من دکتر پسرم دکتر ستاره ممیشی خانلق هست سعادت آباده، اما اینم کلا بی خیاله در همه موارد هرچی میگم با خنده و شوخی و اینا اخ م نیگه خب نکنه، نخوابه چرا انقدر هولی
اما در مورد غذاش که گفتم نمیخوره حدود دو هفته پیش جدی شد و گفت شیرشو کم کن باید بخوره
هرچند که شیرشو کمم کردم نتیجه ای نداد واقعا...
فقط بچم گرسنس همش
برای خواب هم طبق پیج سوده اسلیپ ماما اسلیپ خواب روزشو کردم دو تا اما همچنان شبش افتصاحه...
راستی پیجش غیر فعاله و دیگه فعالیت نداره؟ کسی میدونه؟
چون اصلا انگار تعطیل کرده
خسته نباشین و خدا قوت واقعا
آرامش جانم خیلی ناراحت پسر گلت و خودتم عزیزم
انشالا به زودی بیای و خبرای خوش بدی از غذا خوردنش
...
نونا جونم مرسی که حلیم رو یاد دادی عزیزم، شما بستنی رو خودت ذدرست میکنی یا اماده هارو بهش میوه اضافه میکنی عزیزن؟
....
لازم به ذکره که پسر من همچنان نخواب و نخوره...
دندونای کنار دندونای جلو بالاییشم زده بیرون، اصلا یه وضعی...
پریشب خدا شاهده از 1 شب تا 8صبح بدون مکث روی پام خوابیده کمر درد و کتف درد درد استخون بالای باسن زانو و مچ پا همه تعطیل به قرآن
...
ارامش جان من دکتر پسرم دکتر ستاره ممیشی خانلق هست سعادت آباده، اما اینم کلا بی خیاله در همه موارد هرچی میگم با خنده و شوخی و اینا اخ م نیگه خب نکنه، نخوابه چرا انقدر هولی
اما در مورد غذاش که گفتم نمیخوره حدود دو هفته پیش جدی شد و گفت شیرشو کم کن باید بخوره
هرچند که شیرشو کمم کردم نتیجه ای نداد واقعا...
فقط بچم گرسنس همش
برای خواب هم طبق پیج سوده اسلیپ ماما اسلیپ خواب روزشو کردم دو تا اما همچنان شبش افتصاحه...
راستی پیجش غیر فعاله و دیگه فعالیت نداره؟ کسی میدونه؟
چون اصلا انگار تعطیل کرده