مرسی نونا جون
والا همون دکتر زنان رفتم...
گفت احححتمالا فیبروکیستیک هست و فعلا سونوی سینه داده که وقت گرفتم...
آره دیگه خجالت رو گذاشتم کنار... پاپ هم دادم خدا رو شکر...
بحث نامنظمی پریود بعد از قطع شیردهی هم بود که پرولاکتین و تیروئید نوشت (برای اینکه سینه و رحم هر دو رو بررسی کنه) و سونوی رحمی هم داد
ولی واقعا این چه وضع قیمته؟
یعنی خدا نکنه مریض بشی...
110 تومن ویزیت دکتر!!!! سر گردنه شده همه جا...........
50 تومن نمونه گیری (که یادمه تا 97 رایگان و روی پول خود ویزیت انجام میشد...)
250 پاپ
آز هم حتما 200-300 هست دیگه... سونو هم همون 200-300 باشه... (حالا میام قیمت دقیق رو میگم)
واقعا واقعا نه تنها کیفیت زندگیمون پایین اومده، پیگیری مشکلاتمون هم با سختی باید انجام بشه...
یعنی یکی پول نداشته باشه، چطور باید از سلامت زنانه ی خودش مطلع بشه؟
بعد هی میگن بزایید بزایید... به خدا با یه بچه ما به خاک فنا رفتیم... پطور ملت هی بچه بیارن؟
هزینه ی بچه اصلا جدا... خود سلامت مادر مهم نیست؟
+++++++++++++++++++
درباره ی زانودردم هم من از چند نفر پرسیدم، گفتن بهتره اول بری توانبخشی که ببینه مشکل چیه، ارتوپدها معمولا انگار جراح هستن بیشتر... اگر نیاز باشه توانبخش ارجاع میده به ارتوپد... خلاصه اینم دنبال وقتم که گیر بیارم برم ببینم و رسیدگی کنم...
والا همون دکتر زنان رفتم...
گفت احححتمالا فیبروکیستیک هست و فعلا سونوی سینه داده که وقت گرفتم...
آره دیگه خجالت رو گذاشتم کنار... پاپ هم دادم خدا رو شکر...
بحث نامنظمی پریود بعد از قطع شیردهی هم بود که پرولاکتین و تیروئید نوشت (برای اینکه سینه و رحم هر دو رو بررسی کنه) و سونوی رحمی هم داد
ولی واقعا این چه وضع قیمته؟
یعنی خدا نکنه مریض بشی...
110 تومن ویزیت دکتر!!!! سر گردنه شده همه جا...........
50 تومن نمونه گیری (که یادمه تا 97 رایگان و روی پول خود ویزیت انجام میشد...)
250 پاپ
آز هم حتما 200-300 هست دیگه... سونو هم همون 200-300 باشه... (حالا میام قیمت دقیق رو میگم)
واقعا واقعا نه تنها کیفیت زندگیمون پایین اومده، پیگیری مشکلاتمون هم با سختی باید انجام بشه...
یعنی یکی پول نداشته باشه، چطور باید از سلامت زنانه ی خودش مطلع بشه؟
بعد هی میگن بزایید بزایید... به خدا با یه بچه ما به خاک فنا رفتیم... پطور ملت هی بچه بیارن؟
هزینه ی بچه اصلا جدا... خود سلامت مادر مهم نیست؟
+++++++++++++++++++
درباره ی زانودردم هم من از چند نفر پرسیدم، گفتن بهتره اول بری توانبخشی که ببینه مشکل چیه، ارتوپدها معمولا انگار جراح هستن بیشتر... اگر نیاز باشه توانبخش ارجاع میده به ارتوپد... خلاصه اینم دنبال وقتم که گیر بیارم برم ببینم و رسیدگی کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم