ارامش جان دكتر مقدادي توي اون تايم وحشتناك كه پسرم به هيچ صراطي مستقيم نبود خيلي به روند بهبود پسرم كمك كرد كلا دو بار پيشش ويزيت شدم
هر دوبار كاملا راضي بودم
خودش سونو شكمي ميكنه
به قول رز لازم نيست خيلي چيزي رو توضيح بديم و وارد جزييات بشيم اون خودش با سوالاتش ميفهمه چي به چيه
فقط توي مطبش همه چي روي دور تنده
فقط تمام بدنت بشه گوش و صداشو ضبط كن
من بار اول كه پيشش ويزيت شدم وقتي اومدم بيرون مات و مبهوت بودم چون حس كردم سريع همه چي تموم شد و هيچي نفهميدم ولي داروهاشو كه پسرم استفاده كرد بيشتر از ٥٠ درصد حالش بهتر شده بود ويزيت دوم هم كاملا خوب شده بود سونو هم انجام داد و گفت دريچه معده تكميل شده
اخرين باري كه پيشش رفتم پسرم پنج ماهش بود و ديگه گفت لازم به مراجعه مجدد نيست
توي اپليكيشن زوپ يا دكترتو نوبت دهي داره
نونا جان چقد خوب كه ازمايش دادي حداعقل الان علت رو ميدوني و دكتر تجريز لازم رو انجام ميده
ازمايش CBC دادي و كشت ادرار؟؟
هر دوبار كاملا راضي بودم
خودش سونو شكمي ميكنه
به قول رز لازم نيست خيلي چيزي رو توضيح بديم و وارد جزييات بشيم اون خودش با سوالاتش ميفهمه چي به چيه
فقط توي مطبش همه چي روي دور تنده
فقط تمام بدنت بشه گوش و صداشو ضبط كن
من بار اول كه پيشش ويزيت شدم وقتي اومدم بيرون مات و مبهوت بودم چون حس كردم سريع همه چي تموم شد و هيچي نفهميدم ولي داروهاشو كه پسرم استفاده كرد بيشتر از ٥٠ درصد حالش بهتر شده بود ويزيت دوم هم كاملا خوب شده بود سونو هم انجام داد و گفت دريچه معده تكميل شده
اخرين باري كه پيشش رفتم پسرم پنج ماهش بود و ديگه گفت لازم به مراجعه مجدد نيست
توي اپليكيشن زوپ يا دكترتو نوبت دهي داره
(۱۴۰۱/۲/۱۸، ۰۲:۵۸ عصر)nona نوشته است: نتیجه آزمایشای دخترم اومد دو تا فاکتورش جالب نیست اصلاامیدوارم چیز مهمی نباشه نگرانم شدید
نونا جان چقد خوب كه ازمايش دادي حداعقل الان علت رو ميدوني و دكتر تجريز لازم رو انجام ميده
ازمايش CBC دادي و كشت ادرار؟؟