۱۴۰۱/۲/۱۹، ۰۶:۱۷ عصر
لیانه جان بگردم برات
پسر من از اسفند همینه خدا شاهده
سه شب پیش از 1شب تا خود صبح رو پام بود
من دیگه دورش بللش میچینم خودمم در همون حال که روی پامه دراز میکشم دیگه نمیکشم به خدا
استخوان بالای باسنم فکر کنم دنبالیچه اسمشه اگه اشتباه نکنم همش داره ضعف میره از درد
...
امروز سینه مرغ و سیب زمینی و نخود فرنگی و هویج پختم تو شیشه مثل همیشه با یکم زردچوبه بعد با پشت چنگال له کردم همه رو و با پنیر لبنه قاطی کردم انقدر خوشمزه بودا، بعد گلوله کردم دادم اول مالیدم به لبش مزه کرده اقا خوشش اومد قیافش معلوم و دیدنی بود بعد 2تا گلوله قد نخود دادم خورد منم رو ابرا همسرم اومد گفتم باباش نگاه کن پسرمم چقدر ناهارشو دوست داره داره همشو میخوره
به قران همون شد لب نزد دیگه
یعنی قشنگ میخواستم گریه کنم
وای ترگل راست میگی ما خیلی گناه داریم به خدا
اخه
این دکترا چرا هیچی نمیگن چرا انگار مهم نیست هیچی براشون
به ممیشی میگم شما مشاوره خواب سراغ نداری به خنده و مسخره میگه میخوای بخوالی چیکار، خب بیدار شه، بغلش کن، چی ازین بهتر
میخواستم کلمو بکوبم به دیوار
واقعا هم نیست جایی ها، یه جا پیدا کردم تو گوگل پیغام دادم گفت سن بچه شما باید به پزشک اطفال مراجعه کنین
همه جای دنیا دارن و جزو چیزای مهمه
همین سوده میگه اول رفتم کلاس برای بچم بعد اومدم توی اینکار خودم
ای که از هر دری میریم به دیوار بلند بدبختی میرسیم توی این مملکت خراب شده لعنتی
اصلا نمیفهمم ادماییکه به این خراب شده تعصب دارن رو، من اگه پول داشتم به جان بچم اگه ثانیه ای میموندم
اووووووف
ببخشید بچه ها خیلی پر از غرم
پسر من از اسفند همینه خدا شاهده
سه شب پیش از 1شب تا خود صبح رو پام بود
من دیگه دورش بللش میچینم خودمم در همون حال که روی پامه دراز میکشم دیگه نمیکشم به خدا
استخوان بالای باسنم فکر کنم دنبالیچه اسمشه اگه اشتباه نکنم همش داره ضعف میره از درد
...
امروز سینه مرغ و سیب زمینی و نخود فرنگی و هویج پختم تو شیشه مثل همیشه با یکم زردچوبه بعد با پشت چنگال له کردم همه رو و با پنیر لبنه قاطی کردم انقدر خوشمزه بودا، بعد گلوله کردم دادم اول مالیدم به لبش مزه کرده اقا خوشش اومد قیافش معلوم و دیدنی بود بعد 2تا گلوله قد نخود دادم خورد منم رو ابرا همسرم اومد گفتم باباش نگاه کن پسرمم چقدر ناهارشو دوست داره داره همشو میخوره
به قران همون شد لب نزد دیگه
یعنی قشنگ میخواستم گریه کنم
وای ترگل راست میگی ما خیلی گناه داریم به خدا
اخه
این دکترا چرا هیچی نمیگن چرا انگار مهم نیست هیچی براشون
به ممیشی میگم شما مشاوره خواب سراغ نداری به خنده و مسخره میگه میخوای بخوالی چیکار، خب بیدار شه، بغلش کن، چی ازین بهتر
میخواستم کلمو بکوبم به دیوار
واقعا هم نیست جایی ها، یه جا پیدا کردم تو گوگل پیغام دادم گفت سن بچه شما باید به پزشک اطفال مراجعه کنین
همه جای دنیا دارن و جزو چیزای مهمه
همین سوده میگه اول رفتم کلاس برای بچم بعد اومدم توی اینکار خودم
ای که از هر دری میریم به دیوار بلند بدبختی میرسیم توی این مملکت خراب شده لعنتی
اصلا نمیفهمم ادماییکه به این خراب شده تعصب دارن رو، من اگه پول داشتم به جان بچم اگه ثانیه ای میموندم
اووووووف
ببخشید بچه ها خیلی پر از غرم