وای ندا تو این 8 ما 100 بار با شوهرم گفتیم بهترین وسیله سیسمونی همین تخت و پارکه. خیلی راضیم. اتفاقا میخواستم برم تو تاپیک سیسمونی بنویسم. یادم رفت. برای من خيلی بزرگه.
من تا حالا پاپ اسمیر نرفتم. خیلی بده که نرفتم ولی واقعا میترسم. هزینه هم همینه دیگه. چی ارزونه تو این کشور
دقیقا نونا. وقتی من همسن الان پسرم بودم، مامانم دوباره حامله بوده. بهش فکر میکنم سرم سوت میکشه. قططططعا من اینهمه براش آزار و اذيت نداشتم که با این فاصله کم حامله شده
همین الان هم کسانی که مثل قدیم بچه بزرگ میکنن راحت ترن. امروز زنگ زدم به خواهرم داشتن با شوهرش تخته بازی میکردن. گفتم بچه کجاست؟ گفت داره تام و جری میبینه.
یعنی برگام ریخت
اما خوب اون الان از نظر روحی خییییلی وضعش بهتر از منه که مدام دارم میخونم و حرص و جوش میخورم
روحیه مادر هم کم تاثیر نداره تو سلامت بچه
سلین من روغن گل سرخ رو میمالم به صورتم و خیلی راضیم
برای شفاف شدن پوست که جواب داده برای من
خواص دیگش رو نمیدونستم
من تا حالا پاپ اسمیر نرفتم. خیلی بده که نرفتم ولی واقعا میترسم. هزینه هم همینه دیگه. چی ارزونه تو این کشور
دقیقا نونا. وقتی من همسن الان پسرم بودم، مامانم دوباره حامله بوده. بهش فکر میکنم سرم سوت میکشه. قططططعا من اینهمه براش آزار و اذيت نداشتم که با این فاصله کم حامله شده
همین الان هم کسانی که مثل قدیم بچه بزرگ میکنن راحت ترن. امروز زنگ زدم به خواهرم داشتن با شوهرش تخته بازی میکردن. گفتم بچه کجاست؟ گفت داره تام و جری میبینه.
یعنی برگام ریخت
اما خوب اون الان از نظر روحی خییییلی وضعش بهتر از منه که مدام دارم میخونم و حرص و جوش میخورم
روحیه مادر هم کم تاثیر نداره تو سلامت بچه
سلین من روغن گل سرخ رو میمالم به صورتم و خیلی راضیم

برای شفاف شدن پوست که جواب داده برای من
خواص دیگش رو نمیدونستم