۱۴۰۱/۲/۲۱، ۰۶:۴۳ عصر
(۱۴۰۱/۲/۲۱، ۰۶:۰۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: ممنونم رزجان
خیالمو راحت کردی
چندتا سوال دیگم دارم
آموزش خواب کدوم پیجی میشناسی ک بگه دقیقا باید چیکار کنم ک اگه بتونم شروع کنم
تازه حتی تو اتاق خودشم هنوز نمیخوابه من میترسم راستش
ی سوال دیگم اینکه صندلی غذا چقد واجبه؟ بگیرم یا نه؟ باتوجه به قیمتش میگم
چ ماهی بگیرم؟
سوال زیاد دارم
پیجی ک لباس مناسب تابستون داشته باشه هم اگر میشناسید معرفی کنید برای نوزاد
ممنونم
من هنووووز دتترمو بیرون نبردم بدون پتو
امروز آفتاب شد میخواستم ببرمش تو حیاط مادرم گفت باد میاد سرما میخوره میدونستم ک سرماخوردگی ویروسه بردمش تو حیاط زود اوردم تو
ارزو دارم ببرمش بیرون بدون ترس از هوای سرد و چاییدن بچه
بعد دخترم خیلی بهم وابسته چجوری برم تنها بیرون اخه شیر میخواد و بغل مدام
من هنوز ارایشگاهم نرفتم
خواهش می کنم عزیزم
صندلی غذا برای ما خوب بود... من زوئیه داشتم، در حد خودش خوب بود و استانداردهای پایه رو داشت و کلا سفت و ایمن بود برامون... ولی بعد از 1 دیگه ننشست ردش کردم...
چه ماهی بگیری یعنی چی؟
پیچ من الیسام راضی ام elisam.ir
دیگه انتخاب خودته که بچه رو ببری بیرون یا نه... چی بپوشونی یا نپوشونی... ما واقعیتش هر چی به ذهنمون می رسیده گفتیم... الان 4 ماهه بچه ی طفلکی رو با پتو بردی بیرون الان چی بگم؟
بغل که آره می خواد، شیر هم باید حداقل 1 ساعت بین شیردهیات فاصله باشه، سنش بالا که میره بیشترم میشه که توی سن شما 1.5 تا 2 ساعت هم اکی هست که شیر ندی... شیر شب هم که دیگه آخر 4 میگیرن... یعنی برای بچه مشکلی پیش نمیاد... پس اینجوری باشه که نباید یه خریدی هم بتونی بری... برو بچه رو هم بذار توی کالسکه و برو گردش... الان یکم دیگه بگذره هوا گرم و دم میشه، بعدش پاییز میشه باد میاد، بعد زمستون میشه برف و بارون میاد و باز می خوای بچه رو نبری بیرون...
می دونم کلا کار سختیه که بری بیرون...
ولی شروع کن بخاطر بچه هم شده ببرش... بچه به گردن ما حق داره که روزی 1-2 ساعت هوای طبیعت بهش بخوره... این وظیفه ی ماست که بعنوان والد ببریمش بیرون... اگه سختته با کمک کسی که آدم واردیه و خودش بچه بزرگ کرده ببرش بیرون و بچه اش خیلی هم بزرگ نباشه، یکی دو سال جلوتر از شما هم باشه مسلما دیگه مثل مامانت نیست که هی بخواد بچه رو بپوشونه چون دیگه دکترا هم آگاه شدن و تذکر میدن... همه دیگه می دونن بچه رو باید بدون پتو توی بهار و پاییز گردوند... من پسرم تیر که دو سه هفته ش بود با رکابی کارترز (که انگار هیچی تن بچه نیست) بردم بیرون و هیچیش هم نشد... یه باد ملایمی هم میومد... هر شبم بعدش می بردم بیرون توی محوطه دورش میدادم... دختر شما که از سن اونموقع پسر من بزرگتره، هوا هم که اکی هست به نظر...
آرایشگاه هم غصه نخور همه همینیم دیگه... من دو ماهگیش رفتم آرایشگاه یه ابرو و مو کوتاه و مرتب کردم و بدو بدو اومدم (فکر کنم نیم ساعته برگشتم) و مجدد قسمت نشده... تاااازه تونستم یه ویزیت زنان و سونو برم بعد از 3 سال (که باید 40 روزگیش میرفتم ویزیت دکتر و پاپ میدادم)... تازه تونستم سه روز توی خونه تنها باشم... با اینکه پسرم 4 هفته اس داره مهد میره... ولی اینقدددددر کار عقب افتاده داشتم که تازه دارم یکم خودمو جمع و جور می کنم...
پیج آموزش خواب که همون سوده هست sleep_mama_sleep، زمان ما لیتلز دریم هم بود که دی اکتیو کرده دیگه...
ولی کتاب خوب هم هست، مال انتشارات هیرمند:
![[تصویر: 9644082917._SR,1000_.jpg]](https://www.adinehbook.com/images-1/images/products/9644082917._SR,1000_.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم