۱۴۰۱/۲/۲۴، ۰۷:۱۶ عصر
دنیا جان ما قبل از کرونا یه سفر سهروز و دو شبه با ماشین خودمون رفتیم همدان
به نظرم جزو تمیز ترین شهرهایی بود که تا حالا سفر کردم
ما یه اقامتگاه بومگردی توی لالجین که اطراف همدانه، مثلا حدود 1ربع با شهر فاصله داشه گرفتیم به نام آقبلاق
اون زمان اونقدر تنیز و دلنشین بود که کیف کردیم، یه زن و شوهر و دوتا بچه بودن صاحباش
قیمنشم خیلی خوب بود
بعد صبح ها میز گرد بزرگی توی حیاط خوشگلش میچید از تخم مرغ محلی اب پز تا کره و پنیر و مربای خونگی و همه چی واقعا
ما 2ساعنی هرروز مینشستیم توی حیاطش و صبحانه و هوای خوب و کلی کیف
خود شهر هم من دوست داشتم تقریبا همه جاشو دیدیم و من مرده سفال و سفالگریم و یه دل سیییر توی لالجین گشتم
رستوران هم راستش رفتیم و غذاهای خوبی خوردیم اما اسماشون اصلا یادم ننیاد متاسفانه اما کباب سرداشیشون عاااالی بود
اهان از یکی از قنادیای قدیمیش هم پیچ انگشتی خریدیم که بی نظییییر بود
خلاصه که من خیلی شهرشو دوست داشتم و سفر خوبی بود
به نظرم جزو تمیز ترین شهرهایی بود که تا حالا سفر کردم
ما یه اقامتگاه بومگردی توی لالجین که اطراف همدانه، مثلا حدود 1ربع با شهر فاصله داشه گرفتیم به نام آقبلاق
اون زمان اونقدر تنیز و دلنشین بود که کیف کردیم، یه زن و شوهر و دوتا بچه بودن صاحباش
قیمنشم خیلی خوب بود
بعد صبح ها میز گرد بزرگی توی حیاط خوشگلش میچید از تخم مرغ محلی اب پز تا کره و پنیر و مربای خونگی و همه چی واقعا
ما 2ساعنی هرروز مینشستیم توی حیاطش و صبحانه و هوای خوب و کلی کیف
خود شهر هم من دوست داشتم تقریبا همه جاشو دیدیم و من مرده سفال و سفالگریم و یه دل سیییر توی لالجین گشتم
رستوران هم راستش رفتیم و غذاهای خوبی خوردیم اما اسماشون اصلا یادم ننیاد متاسفانه اما کباب سرداشیشون عاااالی بود
اهان از یکی از قنادیای قدیمیش هم پیچ انگشتی خریدیم که بی نظییییر بود
خلاصه که من خیلی شهرشو دوست داشتم و سفر خوبی بود