(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۱:۴۸ صبح)شیدا نوشته است: لوکیشن دلخواهتون کجاست عزیزم؟ من باشم قطعا و بدون شک خونه بزرگتر ، تو هروی یا پاسداران رو انتخاب میکنم.
این محله ها واقعا خوبن .
به نظرم فرق چندانی با لوکیشن های بالاتر ندارن
بنابراین متراژ بزرگتر اینجا ارجحیت داره
سمت نياوران،فرمانيه،اجودانيه،اقدسيه،ازگل اينجاها ترتيب اولويت ماست
راستش متراژ بالاتر بيشتر سمت هروي گيرمون مياد و پاسدارن سمت ضرابخونه
كه البته هروي از نظر لوكيشن خيلي فرق ميكنه ولي ضرابخونه يا سمت حسينيه ارشاد كمتر فرق ميكنه
(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۲:۳۴ عصر)youtab نوشته است: لیانه عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه و به خیریت باشه هرچی میشه...قوربونت برم عزيزم
راستش به نظر من خونه کلید نخورده مثل ماشین صفره که هنیشه در اولویته برای خرید برام
ماشین صفرو تا چند سال میتونی بی یا کم خرج برونی چون نو و صفره خونه کلید نخورده هم به نظرم عااالی تر از خونه حتی 5سالس
فکر میکنم یادمه شما خودت سمت نیاوران اینا بودی مطمئن نیستم اما من خودم به شخصه سمت پاسدارانو بیشتر دوست دارم چون حس میکنم اروم تر از منطقه یکه مخصوصا بعضی کوچه هاش خیلی دنج هستن
البته شما به نظرم اول اخر به دلت نگاه کن
اما منم بامتراژبالاتر و کلید نخورده و پاسداران خیلی موافقم قشنگم
راستش هميشه فكر ميكردم اين لحظه فقط و فقط برام شوق و ذوق همراه داشته باشه ولي بخاطر التهاب بازار ملك نشد كه ما يه بار دنبال يه چيزي باشيم و نگراني نداشته باشيم
امشب با يه بنگاه قرار داريم يه واحد ميخواد بهمون نشون بده كه كليدنخورده ست ولي خود ملك ٥ ساله ست
پناه بر خدا بريم ببينيم قسمتمون كجاست
(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۰۱:۵۵ عصر):sکتایون خانم نوشته است: گند بزنن به این مملکت که هر کار کنی باز عقبی
عزيزم نميدونم يادت مياد يا نه كه من هميشه ميگفتم ما براي خريد خونه ي دلخواهمون يه تومن كم داريم
حالا كه اون يه تومن جور شد
دوباره مملكت به فنا رفت و ما رو هم به فنا داد