ترگل جان اصلا فکرش رو هم نکن. خیلی از ما در شرایطی که استرس داریم اسم مون رو هم ممکنه یادمون بره.
دم اون آقاهه خیلی گرم خیلی خوشم اومد از حرفش. کار اصولی
ترگل دمت گرم که میگی هر کی مسخره ام کنه باهاش می خندم.
بچه ها چقدر مهربونی و کمک کردن خوبه چقدر خوبه که اون آقاهه با مهربونی به ترگل گفته چرا نمیری؟ اون یکی آقاها گفته بیا کار اصولی کنیم همه اینا خیلی قشنگن
دنیا با مهربونی و کمک جای بهتری میشه برا همه.
برا اینکه اسپم نشه ترگل جان سعی کن اصلا عجله نکنی نصفه شب که هیچ کس نمیاد پارکینگ برو در آرامش هر کاری دوست داری بکن.
از کلاج هم غافل نشو حلال 90 درصد مشکلات در رانندگیه.
ترگل من یه بار ماشینم یه نیم چرخش افتاد تو جوی آب. بعد یه آقاهه اومد راهنمایی کنه که رد شم گفتم می ترسم میشه شما بشینی؟
فکر کن من خیلی سال بود رانندگی می کردم و تو جاده هم اگه لازم باشه میرم ولی اونجا عین بچه ها گفتم میترسم
دم اون آقاهه خیلی گرم خیلی خوشم اومد از حرفش. کار اصولی
ترگل دمت گرم که میگی هر کی مسخره ام کنه باهاش می خندم.
بچه ها چقدر مهربونی و کمک کردن خوبه چقدر خوبه که اون آقاهه با مهربونی به ترگل گفته چرا نمیری؟ اون یکی آقاها گفته بیا کار اصولی کنیم همه اینا خیلی قشنگن
دنیا با مهربونی و کمک جای بهتری میشه برا همه.
برا اینکه اسپم نشه ترگل جان سعی کن اصلا عجله نکنی نصفه شب که هیچ کس نمیاد پارکینگ برو در آرامش هر کاری دوست داری بکن.
از کلاج هم غافل نشو حلال 90 درصد مشکلات در رانندگیه.
ترگل من یه بار ماشینم یه نیم چرخش افتاد تو جوی آب. بعد یه آقاهه اومد راهنمایی کنه که رد شم گفتم می ترسم میشه شما بشینی؟
فکر کن من خیلی سال بود رانندگی می کردم و تو جاده هم اگه لازم باشه میرم ولی اونجا عین بچه ها گفتم میترسم