(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۰۳:۰۷ عصر)nona نوشته است: رز جون منظور منم از گرد همون c هست دقیقا برای تکیه خیلی خوبه منم دخترمو بهش تکیه میدم حالت تقریبا نشسته ( هرچند همه میگن یکی دو ماه اول نباید اینطوری بشینه گویا)
ولی برای شیر دادن بهم کمک نمیکنه با دستم باید سر دخترمو بالاتر نگه دارم
شما اذیت نشدی؟؟؟
البته بالش شیردهی c شکل
عزیزم مال من دقیقا اینه:
![[تصویر: quality,q_80]](https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/461111.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_80)
راحت حتی دو دور هم می پیچید دورم و در حدی که نیاز داشتم تنظیم می کردم... کلا برای همون شیردهی هم باشه، باید با دستت به بچه کمک کنی... نباید رها بشه... سر بچه باید در هر صورت روی دست ما باشه... این بالش ها برای کمک به بازوی ماست که روی هوا ول نمونه وگرنه قرار نیست سر بچه رو نگهداره... باید دائم بچه رو تنظیم کنی... من با اینکه شیر میدادم کتابمم کنارم می خوندم چون یه دستم فقط درگیر میشد... خودمم از پشت ساپورت می کرد و کمرم درد نمی گرفت... خیلی خوب بود...
والا ببین من هر موقع هر پوزیشنی که تونستم و او هم اعتراض نکرده گذاشتمش ولیییی یک لحظه چشم ازش برنداشتم به جز مواقعی که توی کریر میذاشتمش با کمربند بسته اونم تا 4-5 ماهگی... چون بعدش می تونست تکون بخوره و از جلو بیفته مثلا و کریر بیفته روش

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم