يادمه خواهرشوهرم زايمان كرده بود وقتي رفتيم ديدنش كف پاهاشو بهم نشون داد ، ديدم يه پوست زخيم با كلي ترك و خشكي كف پاهاشه! گفت چكار كنم اينا از بين بره ؟! يه سري راهكار بهش دادم مثل اينكه رفتي حمام پاهاتو بذار توي اب نيمه داغ و سوهان بكش و ..
يه كم نگاهم كرد گفت وقت ندارم..
يادمه توي دلم گفتم واا وقت ندارم چيه؟! يه ربع بيشتر طول نميكشه ، يعني تو يه ربع هم براي خودت وقت نداري..
غافل ازينكه منع پشت در خونه ي آدمه
الان ميفهمم اون طفلك چي ميگه
حالا من نه اينكه وقت نداشته باشم ، چون مامان يا همسرم توي تايمي كه من حمامم مراقب بچه هستن ولي من توان ندارم
توان يه ربع بيشتر توي حمام موندن و با پاهام ور رفتن رو ندارم
اگه اين پديكور سالني ه ماهي يه بار يا دو ماه يه بار نبود الان كف پاي منم مثل پوست كرگردن بود
هميشه ته ذهنم از قضاوت بيجاي اون روزم شرمنده ام
يا بعد از زايمان بدنم خيلي زود خالي ميكنه
چون من بدون اينكه استراحت كنم دو روز بعد از زايمان پسرمو براي زردي و عفونت بستري كرديم و من با شكم پاره و روزي ٤ تا شياف ديكلوفناك كنارش بودم
واسه همين فقط كافيه از در خونه بريم بيرون هم زود خسته ميشم هم ضعف ميگيرتم و به شدت گرسنه ميشم
اعصابم ضعيف شده
پرخاشگر شدم
تازه كلي هم خودمو كنترل ميكنم ولي بازم گاهي در ميره از دستم
يه كم نگاهم كرد گفت وقت ندارم..
يادمه توي دلم گفتم واا وقت ندارم چيه؟! يه ربع بيشتر طول نميكشه ، يعني تو يه ربع هم براي خودت وقت نداري..
غافل ازينكه منع پشت در خونه ي آدمه
الان ميفهمم اون طفلك چي ميگه
حالا من نه اينكه وقت نداشته باشم ، چون مامان يا همسرم توي تايمي كه من حمامم مراقب بچه هستن ولي من توان ندارم
توان يه ربع بيشتر توي حمام موندن و با پاهام ور رفتن رو ندارم
اگه اين پديكور سالني ه ماهي يه بار يا دو ماه يه بار نبود الان كف پاي منم مثل پوست كرگردن بود
هميشه ته ذهنم از قضاوت بيجاي اون روزم شرمنده ام
يا بعد از زايمان بدنم خيلي زود خالي ميكنه
چون من بدون اينكه استراحت كنم دو روز بعد از زايمان پسرمو براي زردي و عفونت بستري كرديم و من با شكم پاره و روزي ٤ تا شياف ديكلوفناك كنارش بودم
واسه همين فقط كافيه از در خونه بريم بيرون هم زود خسته ميشم هم ضعف ميگيرتم و به شدت گرسنه ميشم
اعصابم ضعيف شده
پرخاشگر شدم
تازه كلي هم خودمو كنترل ميكنم ولي بازم گاهي در ميره از دستم