۱۴۰۱/۲/۲۹، ۰۳:۳۲ عصر
صنوبری ببین الان من خودم منتظرم یکشنبه بشه همسرم زنگ بزنه به صاحب خونه ببینه چیکار باید کنیم، خونه ای که پارسال همین موقع 100، 4 بوده شده الان 400،. 7،8
استرس تمام وجودمو گرفته، از اونطرف این گرونیا و همه جی
اما فقط همه سعیمو میکنم کنار پسرم که هستم بگم گور بابای همه چی اونم نیم ساعت بیشتر واقعا نمیتونم...
اما گاهیم موفق نیستما...
پریشب عروسی بودیم یکی اومد سر شام کنارمون که 3تا بچه 30 به بالا داره
بعد دید هی پسرم چسبیده به من گفت سرکار دیگه نمیری گفتم نه گفت پس ببین من چجوری با 3تا بچه 25 سال کار کردم، بعد 2ثانیه خودش جواب خودشو داد و گفت البته من طبقه بالای م ش ام میشستیم و از صبح تا شب بچه ها اونجا بودن و شب میخوابوندشون من میاوردمشون بالا!!!!!!!
بعد دخترش گفت مانان خودت جواب خودتو دادیا
گفتم بله کمک داشتن نعمته نه مثل من که اطلاعات و تج بم زیر صفر بوده و بچمو یه نفری با گوگل بزرگ کردم
..................
استرس تمام وجودمو گرفته، از اونطرف این گرونیا و همه جی
اما فقط همه سعیمو میکنم کنار پسرم که هستم بگم گور بابای همه چی اونم نیم ساعت بیشتر واقعا نمیتونم...
اما گاهیم موفق نیستما...
پریشب عروسی بودیم یکی اومد سر شام کنارمون که 3تا بچه 30 به بالا داره
بعد دید هی پسرم چسبیده به من گفت سرکار دیگه نمیری گفتم نه گفت پس ببین من چجوری با 3تا بچه 25 سال کار کردم، بعد 2ثانیه خودش جواب خودشو داد و گفت البته من طبقه بالای م ش ام میشستیم و از صبح تا شب بچه ها اونجا بودن و شب میخوابوندشون من میاوردمشون بالا!!!!!!!
بعد دخترش گفت مانان خودت جواب خودتو دادیا
گفتم بله کمک داشتن نعمته نه مثل من که اطلاعات و تج بم زیر صفر بوده و بچمو یه نفری با گوگل بزرگ کردم
..................