۱۴۰۱/۲/۳۰، ۰۴:۴۴ عصر
(۱۴۰۱/۲/۳۰، ۰۳:۲۸ عصر)Targol نوشته است: رز جان قهوه ترک رو با دستگاه نمیگیرن. قهوههایی که بر پایه اسپرسو هست با اسپرسوساز هست و قهوه فرانسه هم جداست. یعنی اسپرسو و موکا و کاپوچینو و لته و … میشه از اسپرسوساز گرفت. قدیمها دلونگی مارک خوبی بود برای اسپرسوساز. الان نمیدونم تو بازار هست یا نه.
فشار دستگاه مهمه، اگه میخوای قهوههایی که کف شیر دارن درست کنی نازل کف هم داشته باشه. مگه اینکه خودت مثلا با فرنچ پرس یا با این همزنهای کف ساز کف درست کنی.
مرسی عزیزم
ا پس با دستگاه نمیشه ترک گرفت...
فکر کنم پس اصلش همون اسپرسو رو به آدم میدن، دیگه بعدش اینکه چقدر شیر و شکر داشته باشه می تونه بهش تنوع بده، درست متوجه شدم؟
آره الان دیجی دو تا دلونگی داره... ولی شاید اصلا بشه حضوری بریم امین حضوری چیزی...
مدل خاصی رو باید دنبالش باشم به نظرت؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم