۱۴۰۱/۳/۱، ۰۷:۱۰ عصر
آرامش جان من خصوصی هستم (البته خصوصی ای که ی طورایی خصولتی هست و وصله به دولت). نه ماه مرخصی هم که رفتم چون کارم طوری بود که کسی دیگه نمیتونست انجام بده یا باید نیرو می آوردن یا من تو نه ماه باهاشون ریموت کار میکردم. که نظر مدیرم این بود ریموت باش و اگر کار واجبی بود بهت بدیم انجام بدی. منم همین کار کروم یعنی تو این ۶ ماه که گذشته چند بار مجبور شده رفتم حضوری و بقیه اش ریموت بودم و کار هم اگر باشه انجام میدم، یعنی معمولا کار توسعه ای که واجب نباشه انجام نمیدم، بیشتر نگه داری برنامه ها رو دارم.
اما همکارام که کارشون این طوری که اگر برن مرخصی همکارای دیگه میتونن انجام بدن، اون بنده خدا میره و همکاراش اون مدت پوشش میدن کارش.
در مورد اینگه چطور شد که تصمیم گرفتم برگردم، راستش من هنوز تو دو راهی هستم که برم یا بمونم و کار کاملا ریموت پیدا کنم. اما احتمال زیاد برم، یکی از دلایلش اینه که خب حقوقم دوست ندارم از دست بدم و اینکه کار کردن تو محیط بیرون دوست دارم. اما باز هم شاید نظرم عوض بشه
اما همکارام که کارشون این طوری که اگر برن مرخصی همکارای دیگه میتونن انجام بدن، اون بنده خدا میره و همکاراش اون مدت پوشش میدن کارش.
در مورد اینگه چطور شد که تصمیم گرفتم برگردم، راستش من هنوز تو دو راهی هستم که برم یا بمونم و کار کاملا ریموت پیدا کنم. اما احتمال زیاد برم، یکی از دلایلش اینه که خب حقوقم دوست ندارم از دست بدم و اینکه کار کردن تو محیط بیرون دوست دارم. اما باز هم شاید نظرم عوض بشه