تخم مرغو اول زرده رو تست کن مثلا یک سومشو سه روز پشت هم بده تا بشه زرده مامل بعدش میتونی سفیده رو تست کنی سفیده خیلی کم مثلا با یک هفتم شروع کن اخر هفته برسه به سفیده کامل بعدشم که دیگه سفیده زرده میدی
ببین دکتر برادر زادم تو امریکا گفته الان میگیم با جامد شروع کنید کلا پوره له میکس رنده ممنوع!!! گفته به رون مرغ گوشت دیته دار میدید دستش هرچی خودش خورد شده عصارشو بهاره کافیه از شش ماهگی هم همینو انجام بدید بعدا به بدغذایی دچار نشه قاشق هم ممنوع بعد از ۸ ماه از پیش قاشق استفاده میکنید میدید دست خودش نه خودتون
بهرحال من مه نتاسفانه اینکارو نکردم اما اگه میترسی جامد بدی یا رنده من یا له کن یا تیکه کوچولو بده
نه تست ماده جدید نباید ماده دیگه امتحان کنی
میوه ها سیب و کلابی پخته باید تو شروع بدی بچه نمیتونه هضم کنه بعد ۸ دیگه خام
موز اووکادو هم که خام
باقی میوه ها هم خام
ببین دکتر برادر زادم تو امریکا گفته الان میگیم با جامد شروع کنید کلا پوره له میکس رنده ممنوع!!! گفته به رون مرغ گوشت دیته دار میدید دستش هرچی خودش خورد شده عصارشو بهاره کافیه از شش ماهگی هم همینو انجام بدید بعدا به بدغذایی دچار نشه قاشق هم ممنوع بعد از ۸ ماه از پیش قاشق استفاده میکنید میدید دست خودش نه خودتون
بهرحال من مه نتاسفانه اینکارو نکردم اما اگه میترسی جامد بدی یا رنده من یا له کن یا تیکه کوچولو بده
نه تست ماده جدید نباید ماده دیگه امتحان کنی
میوه ها سیب و کلابی پخته باید تو شروع بدی بچه نمیتونه هضم کنه بعد ۸ دیگه خام
موز اووکادو هم که خام
باقی میوه ها هم خام