۱۴۰۰/۵/۲۷، ۰۸:۳۴ عصر
(۱۴۰۰/۵/۲۷، ۰۷:۴۳ عصر)Sh96.shamim نوشته است: نونا جون ایشالله واسه شما پسرفت نکنه.
پسرفت خوابش اینجوری بود که هر دو ساعت بیدار میشد قبل این پسرفت ۵ ساعت میخوابید قشنگ شبا.روزا سه بار خوب میخوابید..تو پسرفت روزا دو دفعه به زور میخوابید...خداروشکر گذشت ده روز طول کشید بعد کم کم خوب شد..حالا دوباره اینجوری شده که میخوابه خوب ولی ۵ صبح تا۷ صبح مشکل داره هیمیخواد بچرخه بشینه...عشق نشستن داره هر دفعه ذوق میکنه.
رز عزیز تو تختش هیچی نیست.میخوره به چوبای تخت گریه میکنه.نمیدونم چی کار کنم.
کسی بچه بزرگ تر نداره اینجوری شده باشه...کمکم کنه...آیا کسی نیست؟
بهرحال 4 ماهگی و 9 ماهگی این مورد پسرفت خواب هست بهتره براش آماده باشن
پسر شما چند هفته ش هست؟
بله دقیقا هر مهارتی که یاد بگیرن و براشون هیجان انگیز باشه یه هفته 10 روزی همین حالت هست تا اون مهارت به عادت تبدیل شه... برای همین واقعا نمیشه گفت الان اگه خوابش خوب شد، دیگه کلا خوبه متاسفانه... فقط باید بدونیم و آماده باشیم... که یه هفته ممکنه خوب باشن یه هفته بد... هر چی بزرگتر بشن این فاصله بیشتر و مدتش هم طولانی تر میشه... جدول واندرویکس رو حتما مدنظر داشته باش که براش آماده باشی... چون واقعا هم مهمه که پیش بچه باشی که مهارتش جا بیفته هم خوابت کمتر و فشار بچه بیشتر خواهد بود...
والا تختی که من گرفته بودم مدلش انعطاف پذیر بود و تیزی نداشت و بیدار نمیشد نظری در اون مورد ندارم که چطور چوب های تخت رو اکی کنی که بچه رو بیدار نکنن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم