فاطمه جان فدات عشقم. ایشالله بچه هات بزرگ میشن تو هم دوباره به روال قبلت برمیگردی
ستی لیته جان چون که مجبورم
) وقتی آدم پول باشگاه میده مجبوره بره حتما. از اون ور هم وقتی میبینی زندگیت در شلخته ترین حالت ممکنه و میبینی حتی نمیتونی یک روز هم تمیز کردنشو عقب بندازی وگرنه آبرو شرفت میره همینجوری میشه دیگه ، مجبوری همشو باهم انجام بدی.
ترگل برم این خانمه رو ببینم چطوریه. ولی از الان بگم من اعصاب مصاب این ادم وسواسیا رو ندارم
)
این چرا بانکه چای و گل محمدی و دارچین رو گذاشت تو یخچال؟؟؟ چرا همه چیو میزاره تو یخچال؟
))))
آقا عضو این صفحه ها نشین.بدآموزی دارن
)) ولی دور از شوخی من حس میکنم اینا وسواس شدید دارن ولی دارن با پبج زدن و فالوور جمع کردن این وسواسشونو عادی سازی میکنن و تازه ترویجش هم میدن. و حتی یه رفتار خوب و مثبت نشونش میدن.
به نظر من خونه انقدر سابیدن نیاز نداره. خونه محل آرامشه، هروقت هم یه جاش کثیف شد ادم تمیز میکنه. چه کاریه آخه؟مگه ربات خدمتکاره؟؟؟؟
ستی لیته جان چون که مجبورم

ترگل برم این خانمه رو ببینم چطوریه. ولی از الان بگم من اعصاب مصاب این ادم وسواسیا رو ندارم

این چرا بانکه چای و گل محمدی و دارچین رو گذاشت تو یخچال؟؟؟ چرا همه چیو میزاره تو یخچال؟

آقا عضو این صفحه ها نشین.بدآموزی دارن

به نظر من خونه انقدر سابیدن نیاز نداره. خونه محل آرامشه، هروقت هم یه جاش کثیف شد ادم تمیز میکنه. چه کاریه آخه؟مگه ربات خدمتکاره؟؟؟؟