قبول دارم ندا تمام وقت آدمو تو روز اول فکر کردن به اینکه چی غذا بپزم میگذره بعدم درست کردنش. منم روزایی که غذا دارم خیلی خوشحالم خخخ
اما من فقط رو همین چنتا مورد خیلی حساسم یعنی تا الان پیش نیومده دستمال بکشم تو یخجال دو بار فقط شستمش. هربار بعد شستن تمام طبقاتشو سلفون میکشم چون دیدم که ذرات ریز گیر میکنه بین بین شیشه و نگهدارنده واسه همین سلفون کامل روشو مپوشونه بعدم یه سری کفی میذارم تو طبقات خیلی قشنگن خدایی سفیدن با دو سه تا توت فرنگی ریز قرمز
) هر بار فقط سلفونو عوض میکنم و کفی ها رو میشورم خشک میکنم دوباره میذارم واسه همین یخچالم انگار روز اولیه داره کار میکنه
اما من فقط رو همین چنتا مورد خیلی حساسم یعنی تا الان پیش نیومده دستمال بکشم تو یخجال دو بار فقط شستمش. هربار بعد شستن تمام طبقاتشو سلفون میکشم چون دیدم که ذرات ریز گیر میکنه بین بین شیشه و نگهدارنده واسه همین سلفون کامل روشو مپوشونه بعدم یه سری کفی میذارم تو طبقات خیلی قشنگن خدایی سفیدن با دو سه تا توت فرنگی ریز قرمز
