۱۴۰۱/۳/۱۸، ۰۱:۴۴ عصر
سلام. بچه ها پسر من نزدیک ۷ ماه هست. دکترش از یک ماه پیش اجازه داده همه غلات به جز گندم استفاده کنه. گوشت و مرغ بلدرچين سیب زمینی و هویج و جعفری هم میتونه بخوره
من همش براش سوپ درست میکنم بهش میدم. ولی دیگه به نظرم براش تکراری شده. من برنج یا جو و نخود فرنگی و پیاز و گوشت و ذرت و هویج و سیب زمینی و جعفری میذارم بپزه بهش میدم. حب حیلی تکراری شده. البته امروز میخوام براش ذرت بپزم با کره و لیمو ترش بدم بهش. به جز اینا شما چیا میدین ؟
من خوندم صفحات ولی چیز زیادی راستش دستگیرم نشد یعنی همه انگار برای سن های بالاتر بود.
میوه هم هر روز بهش انبه و گلابی میدم. الو پخته هم هر روز میخوره. موز و سیب هم دو روز ی بار
پسر من چون یبوست داره میتونه کره و روغن زیتون و الو بخوره
اگر کسی غذایی که بشه با اینا به جز سوپ درست کرد داره ممنون میشم راهنمایی کنه
من همش براش سوپ درست میکنم بهش میدم. ولی دیگه به نظرم براش تکراری شده. من برنج یا جو و نخود فرنگی و پیاز و گوشت و ذرت و هویج و سیب زمینی و جعفری میذارم بپزه بهش میدم. حب حیلی تکراری شده. البته امروز میخوام براش ذرت بپزم با کره و لیمو ترش بدم بهش. به جز اینا شما چیا میدین ؟
من خوندم صفحات ولی چیز زیادی راستش دستگیرم نشد یعنی همه انگار برای سن های بالاتر بود.
میوه هم هر روز بهش انبه و گلابی میدم. الو پخته هم هر روز میخوره. موز و سیب هم دو روز ی بار
پسر من چون یبوست داره میتونه کره و روغن زیتون و الو بخوره
اگر کسی غذایی که بشه با اینا به جز سوپ درست کرد داره ممنون میشم راهنمایی کنه