۱۴۰۱/۳/۲۰، ۰۸:۳۲ عصر
(۱۴۰۱/۳/۱۹، ۰۲:۱۱ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من تمام صفحات این تاپیکو از اول خوندم و نکته های خیلی خوبی یاد گرفتم اما چندتا سوال دارم:
فلاسک خوب چه مارکی بگیرم و اگه از جایی گرفتید لینکشو بذارید ممنون میشم. و اینکه چه حجمی باشه؟
فلاسک گرم نگهدار چی استفاده کردین تا حالا؟
قنداق سویسی و تشک و اینها برند الا شنیدم خوبه، اگه لینکشو دارید بازم ممنون میشم بفرستید
ظروف غذا خوری هم بامبو و سیلیکون مثل اینکه بهترن، اما برندای تویست شیک و سواوینکس خیلی گرونن...بامبوی کیکابو دیدم تو نت، کسی استفاده کرده؟
https://ninilist.com/product/ست-۴تکه-ظرف...-kikkaboo/
من گرم نگهدار نداشتم چون بیشتر به درد شیرخشک می خورد ولی پسر من کلا شیر خودمو خورد و نیازمون نشد چون همه جا پیش هم بودیم و حتی توی خرید می رفتم جاهایی که اتاق شیردهی داشته باشه یا حداقل نزدیکش باشه...
فلاکس معمولی توی خونه یه دونه دلشتیم ولی ذخیره خون بند ناف هم یه دونه از این ساده درازا دادن که زودم خراب شد... ولی مال خودمون مارک یونیک بوده و ۱۰ ساله خراب نشده...
قنداق سوییسی من نگرفتم و به نظرم وجوبی هم نداره بخصوص به فصل تولد بچه هم مربوطه، شاید اگه زمستونی میشد از واجبات میشد
ظرف غذاخوری هم من دو دست چینی داشت پسرم، یه دست هم بامبو گرفتم.. ولی اصلا توصیه ش نمی کنم... چون خیلی راحت رنگ می گیره،خیلی راحت خش میفته و احتمالا رنگ وارد بدن بچه میشه، اصلا خود لغت بامبو یعنی چی؟ و وقتی توی کیفیت شک کردم، دیگه بیشتر چینی و شیشه ای استفاده کردم... شیشه ای از همه ش بهتره... تا همین الان هم پسرم فقط یه دونه آبگوشت خوری رو با قاشق لب پر کرده که فدای سرش، حداقل می دونم چیز مضر یا ناشناخته وارد بدنش نمیشه، الان بامبو نهایتا مثلا میان وعده براش بچینم یا چیز خشک بذارم توش... خیلی وقته اصلا چیز گرم و اینا توش نریختم... پلاستیک هم دیگه از بامبو بدتر... توصیه م همون چینی و بخصوص پیرکس و شیشه هست... برای پخت و پز هم جای هزینه های آنچنانی برای تفلونی که فوری از بین میره، ظرف مسیه... مامان همسر توی سایز بچگانه براش خریده بود و من اکثرا از اونا بعلاوه دوتا قابلمه و تابه ی نوی تفلون خودمون استفاده می کردم... هیچوقت جای خالی سرویس تفلون بچه حس نشد برام...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم