۱۴۰۱/۳/۲۵، ۰۱:۵۷ عصر
دستورای یوتاب و آلما که خیلی خوب بودن. من برای کوکوی لوبیاسبز هویج هم میزنم + پیاز داغ (آماده میخرم). خیلی خوشمزه میشه. کلاَ پیازداغ ریختن تو کوکوها خیلی خوبشون میکنه. فکر کنم مامانم تو کوکو سیبزمینیش گاهی پیاز خام هم میریزه، باید ازش بپرسم.
برای رژیمی شدنش هم من چون کلاَ همه چیز رو توی فر میذارم این کوکو رو هم توی قالب گرد کمی گود پخش میکنم، زیر و روش با برس روغن میکشم، بعد با دمای ماکسیمم ۲۰۰ درجه (فر برقی) میذارم بپزه.
راستی این خیلی مهمه که لوبیاش قشنگ ریز باشه، نه این که اندازهی لوبیای لوبیاپلو باشه.
برای رژیمی شدنش هم من چون کلاَ همه چیز رو توی فر میذارم این کوکو رو هم توی قالب گرد کمی گود پخش میکنم، زیر و روش با برس روغن میکشم، بعد با دمای ماکسیمم ۲۰۰ درجه (فر برقی) میذارم بپزه.
راستی این خیلی مهمه که لوبیاش قشنگ ریز باشه، نه این که اندازهی لوبیای لوبیاپلو باشه.