عاطفه دکتر دوزاری تا دلت بخواااااد ریخته. نمیدونم کی به اینا مدرک داده. شوهر من کمردرد شدید داشت، رفتیم عکس و فلان بیسار انجام دادیم بعد رفتیم به دکتره نشون دادیم. تا دید گفت دیسک فلان و فلان زده بیرون!!!! یا با فیزیوتراپی بهتر میشه یا باید عمل کنی. آقا ما ناراحتتتتتت، اصلا من که داشتم دق میکردم. بعد ما یه پروفسوری از قدیم میشناسیم که تخصصش بیماری های دست هستش فقط. رفتیم پیش اون، مارو ارجاع داد به یکی از همکاراش که اونم مثل خودش جزو بهترینا بود ولی در حوزه ی ستون فقرات فقط . بهمون معرفی نامه داد و رفتیم پیشش. چندتا سوال از همسرم پرسید، بهش گفت دولا شو، رو پنجه هات راه برو، رو پاشنه پا راه برو، خلاصه چندتا معاینه ی این مدلی کرد.عکسشو خوووب نگاه کرد، اخرش گفت شما دیسکت اصلا نزده بیرون، فقط قوس کمر شدید داری که چون الان دیگه ورزش نمیکنی و شکمت یکم بزرگ شده داره نمود پیدا میکنه و درد گرفته. با حرکات اصلاحی درست میشه. یه آمپول تو کمرش زد که اون درد مداومی که دیگه مزمن شده بود برطرف بشه. ۱۰ جلسه هم فیزیوتراپی، تاکید هم کرد هرجا میری فیزیو بگو فقط فقط همین دستگاه هایی که نوشتم رو برات بزارن نه چیز دیگه ای. همسرم انجامش داد و الان کامل خوب شده.
دکتر زمین تا آسمون باهم فرق داره. برو بهترین متخصص رو توی شهرتون پیدا کن. حتی اگه نیاز به عمل بود اصلا پاشو بیا تهران برو پیش بهترین متخصص عملت کنه. خودتو دست هرکسی نده، خیلی مسئله ی حساسیه.
عکس همسر من جوری بود که هر دکتر دیگه ای نگاش میکرد سریع میگفت دیسک. ولی تنها این دکتر متوجه شد اصلا دیسک نیست و صرفا یه قوس کمر شدیده. عکس خیلی مهمه.
دکتر زمین تا آسمون باهم فرق داره. برو بهترین متخصص رو توی شهرتون پیدا کن. حتی اگه نیاز به عمل بود اصلا پاشو بیا تهران برو پیش بهترین متخصص عملت کنه. خودتو دست هرکسی نده، خیلی مسئله ی حساسیه.
عکس همسر من جوری بود که هر دکتر دیگه ای نگاش میکرد سریع میگفت دیسک. ولی تنها این دکتر متوجه شد اصلا دیسک نیست و صرفا یه قوس کمر شدیده. عکس خیلی مهمه.