۱۴۰۱/۴/۲، ۰۲:۱۱ صبح
من کلا فرنی و حریره و سرلاک ندادم، با صیفیجاتی که توی شیشه می پختم هم شروع کردم (سیب زمینی شیرین، هویج، کدوحلوایی، سیب زمینی)، بعد هم میوه (موز، آووکادو، سیب، هلو، و...)...
دروغ نگم چد باری سرلاک گرفتیم ولی اصلا نخورد و خودمون خوردیم
فکر می کردیم اگه بخوره بهتر می خوابه و مثلا سیر می شه راحت می خوابه ولی زهی خیال باطل... در کل اصلا چیز خوبی هم نیست... همون رو با آرد جو دوسرپرک درست کنید (مثل فرنی) و یه موز یا مثلا میوه های دیگه توش بزنید میشه سرلاک... من او اوایل برای ترکیب میوه ها، از بسته های غذاها و پوره های آماده ی خارجی ایده می گرفتم و باهم مخلوط می کردم... مثلا سیب و موز عالی بود... هویج و کدوحلوایی عالی بود...
جای آرد برنج که خاصیتی نداره سعی کنید چیزای مفید بزنید مثل آرد جو دوسرپرک، یا کینوا، اگر گروه خونی بچه B نیست باکویت خوبه... من جای ماکارونی توی سوپ، کوس کوس می ریختم واقعا خوب میشد... چون معده ی بچه ها کوچیکه، باید غذایی که می گیرن در حجم کم عالی باشه... اون رده بندی برای سن شروع هم خیلی وقته رد شده و جز موارد محدودی مثل عسل که دلیلش خود عسل نیست و آلودگی احتمالیش هست، بقیه آزاده... فقط تست 3 روزه بهتره انجام شه...
عاطفه جون من اگه درست یادم باشه، فرنی رو با شیرمادر یا شیرخشک میدادن نه پاستوریزه... شیر یکم شروع کردنش احتیاط لازم داره به نظر من...
دروغ نگم چد باری سرلاک گرفتیم ولی اصلا نخورد و خودمون خوردیم

جای آرد برنج که خاصیتی نداره سعی کنید چیزای مفید بزنید مثل آرد جو دوسرپرک، یا کینوا، اگر گروه خونی بچه B نیست باکویت خوبه... من جای ماکارونی توی سوپ، کوس کوس می ریختم واقعا خوب میشد... چون معده ی بچه ها کوچیکه، باید غذایی که می گیرن در حجم کم عالی باشه... اون رده بندی برای سن شروع هم خیلی وقته رد شده و جز موارد محدودی مثل عسل که دلیلش خود عسل نیست و آلودگی احتمالیش هست، بقیه آزاده... فقط تست 3 روزه بهتره انجام شه...
عاطفه جون من اگه درست یادم باشه، فرنی رو با شیرمادر یا شیرخشک میدادن نه پاستوریزه... شیر یکم شروع کردنش احتیاط لازم داره به نظر من...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم