۱۴۰۱/۴/۲، ۰۴:۲۸ عصر
نه بابا صنوبر این چه حرفیه
ببین اگه بیام کامل بیرون قطعا دیگه تهران جذب نخواهم شد میتونم با توجه به سابقم راحت قراردادی برم مثلا سازمان بنادر وزارت نیرو حقوقش فرق نخواهد کرد اما خب جایگاهی چرا
روحیم این مدت فرقی نکرده قبلا که حضوری میرفتم مدام استرس کارو داشتم الان همونه
برای همین میگم دیگه امکان ادامه این شرایط بچه داری و دورکار همزمان ندارم
کلا بچه یه کار فول تایمه اینکه بعدش تازه تا صبح بشینم سر کار واقعا سنگینه شاید مجموع خواب تیکه تیکم شبانه روز کلا ۴ ساعت باشه خب این وضع الان حدود یک ساله
کاری ندارم طول روز مدام از پیمانکارا مشاورا سازمانای احرایی دانشجوها تماس میگیرن کاری ندارم مدیریت ارشد سازمان بدون استثنا هر روز یا یروز درمیون کار واجب فوری داره واقعا در حالیکه بچه بغلم انجامش میدم
همسرم درست میگه من ادم تو اجتماع بودن هستم قطعا
اما سر دخترم واقعا پذیرای هیچ ریسکی نیستم.
ببین اگه بیام کامل بیرون قطعا دیگه تهران جذب نخواهم شد میتونم با توجه به سابقم راحت قراردادی برم مثلا سازمان بنادر وزارت نیرو حقوقش فرق نخواهد کرد اما خب جایگاهی چرا
روحیم این مدت فرقی نکرده قبلا که حضوری میرفتم مدام استرس کارو داشتم الان همونه
برای همین میگم دیگه امکان ادامه این شرایط بچه داری و دورکار همزمان ندارم
کلا بچه یه کار فول تایمه اینکه بعدش تازه تا صبح بشینم سر کار واقعا سنگینه شاید مجموع خواب تیکه تیکم شبانه روز کلا ۴ ساعت باشه خب این وضع الان حدود یک ساله
کاری ندارم طول روز مدام از پیمانکارا مشاورا سازمانای احرایی دانشجوها تماس میگیرن کاری ندارم مدیریت ارشد سازمان بدون استثنا هر روز یا یروز درمیون کار واجب فوری داره واقعا در حالیکه بچه بغلم انجامش میدم
همسرم درست میگه من ادم تو اجتماع بودن هستم قطعا
اما سر دخترم واقعا پذیرای هیچ ریسکی نیستم.