۱۴۰۱/۴/۳، ۰۶:۰۹ صبح
نونا جان با عرض شرمندگي من هم با ترگل جان موافقم
اين استانداردي كه داري ميگي از استاندارد كانادا هم بالاتره
و راستش من بعيد ميدونم يه پرستار با اين مشخصات پيدا كني
به نظرم اگه يكي رو پيدا كردي كه ٥٠ يا ٦٠ درصد اينايي رو كه گفتي رو رعايت ميكرد هم ميتونه گزينه خوبي باشه
اينو يادت باشه
اين چيزايي كه داري ميگي منو ياد مادر كامل و مادر كافي ميندازه
از پرستار حداعقل توي ايران ميتوني اگه تازه خوش شانس باشي پرستار كافي پيدا كني
شما پرستار كامل بعيد ميدونم بتوني پيدا كني
يعني كسي بدون اينكه اينكه اجبار به كار كردن داشته باشه از سر دلخوشي مطالعات كاملي در زمينه ي نگهداري از بچه داشته باشه
مدرك ارشد روانشناسي باليني يا كودك داشته باشه تا بتونه روحيات يه بچه رو به طور كاملا دقيق و كارشناسي بشناسه
آشپزي و خلاقيت بالايي داشته باشه تا بتونه براي بچه غذاهاي متنوع و تازه درست كنه
حوصله و روحيه ي خوبي براي بازي داشته باشه
و ....
واقعا فكر ميكني ميتوني با اين خصوصيات پرستار پيدا كني؟!
بيشترشون از سر اجبار و اينكه فكر ميكنن حالا بچه داري مهارت و دانش خاصي نميخواد تن به اين كار ميدن
بيشترين چيزي كه بايد دنبالش باشي اينه كه دخترت بتونه باهاش ارتباط خوبي برقرار كنه و دوسش داشته باشه
و خود پرستار اگه مواردي رو كه ازش ميخواي رو بلد نباشه حداعقل اونقدر با وجدان و اخلاق باشه كه ازت ياد بگيره و براي دخترت اجرا كنه
اين استانداردي كه داري ميگي از استاندارد كانادا هم بالاتره
و راستش من بعيد ميدونم يه پرستار با اين مشخصات پيدا كني
به نظرم اگه يكي رو پيدا كردي كه ٥٠ يا ٦٠ درصد اينايي رو كه گفتي رو رعايت ميكرد هم ميتونه گزينه خوبي باشه
اينو يادت باشه
اين چيزايي كه داري ميگي منو ياد مادر كامل و مادر كافي ميندازه
از پرستار حداعقل توي ايران ميتوني اگه تازه خوش شانس باشي پرستار كافي پيدا كني
شما پرستار كامل بعيد ميدونم بتوني پيدا كني
يعني كسي بدون اينكه اينكه اجبار به كار كردن داشته باشه از سر دلخوشي مطالعات كاملي در زمينه ي نگهداري از بچه داشته باشه
مدرك ارشد روانشناسي باليني يا كودك داشته باشه تا بتونه روحيات يه بچه رو به طور كاملا دقيق و كارشناسي بشناسه
آشپزي و خلاقيت بالايي داشته باشه تا بتونه براي بچه غذاهاي متنوع و تازه درست كنه
حوصله و روحيه ي خوبي براي بازي داشته باشه
و ....
واقعا فكر ميكني ميتوني با اين خصوصيات پرستار پيدا كني؟!
بيشترشون از سر اجبار و اينكه فكر ميكنن حالا بچه داري مهارت و دانش خاصي نميخواد تن به اين كار ميدن
بيشترين چيزي كه بايد دنبالش باشي اينه كه دخترت بتونه باهاش ارتباط خوبي برقرار كنه و دوسش داشته باشه
و خود پرستار اگه مواردي رو كه ازش ميخواي رو بلد نباشه حداعقل اونقدر با وجدان و اخلاق باشه كه ازت ياد بگيره و براي دخترت اجرا كنه