۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۰۷ عصر)Mari90 نوشته است: واقعا رز جان این بلاتکلیفی خیلی آدم رو اذیت میکنه.
ی بلاتکلیفی دیگه ای که من دارم تعارض بین مینیمالیست بودن و خرید وسایل جدید هست
مثلاً هفته پیش میخواستم یک ست سه تکه قابلمه بخرم ولی جلوی خودمو گرفتم با خودم گفتم من که واقعا نیازی به اینا ندارم، الکی جاگیر هستند و باید به فکر یه جایی تو کابینت برای اینا باشم برای همین نخریدم.
خیلی سعی میکنم اول یه وسیله ای که واقعا خراب شده را از چرخه خارج کنم و بعد بخرم
اینجوری خیلی صرفه جویی میشه بچه ها
بله دقیقا...
مینیمالیسم نیاز به مطالعه داره که آدم بتونه بهش پایبند باشه... درباره ی فست فشن اطلاعات داشته باشه که راحت لباسی که مناسبش نیست رو نخره و آخرم نیفته یه گوشه... کمد کپسولی و اصول خوش تیپی رو یاد بگیره که بتونه با یه تعداد محدود لباس و اکسسوری، تیپ خوبی داشته باشه...
بله دقیقا گذاشتن این قانون که مثلا تا یک یا دو تکه ی قدیمی از یه چیزی رو خارج نکردیم، چیز جدید نخریم خیلی کارآمده...
مثلا میخوای شال بخری، اول به کمدت نگاه می کنی چی داری، چی نداری، چه تم لباس هایی داری، چه رنگ هایی باهم می خونه، چه رنگ شالی باید بخری، و حالا 1-2 تا از شال هایی که با این تقسیم بندی نمی خونه می فرستیم بیرون و بعد از اون شال جدید رو می خریم...
یا مثل شما فکر کردن به جای اون وسیله که اگه این رو بخرم کجا بذارم؟ کجا بپوشم؟ ارزش این پول رو داره یانه؟
----------------------
یه معضل الان هم به نظرم متاسفانه الان پیج های مختلف اینستا هستن، که درآمدهای واقعا چندین میلیاردی بدون دردسر دارن، شدن الگو و یه حس عقب موندن ایجاد می کنن... اول از همه باید اینها رو آنفالو و بلاک کنیم که نبینیم که بخوایم...
----------------------
یه کار دیگه هم میشه کرد برای حذف خریدهای هیجانی یا احساسی، فکر کردن به اینه که این هزینه پول چند ساعت دور بودن خودمون با همسرمون بوده... اگه همسر تنها شاغل خانواده اس، حساب کنیم حقوقش برای چند ساعت کار ماهانه اس، قیمت هر ساعت همسر به دست میاد... و ببینیم اون وسیله چقدره، و چند ساعت از ما دور بوده و سر کار بوده و ما می خوایم در یک لحظه اون پول رو خرج کنیم...
مثلا اگه همسر من ماهی 3 تومن حقوقشه و بدون تعطیلی کار کرده، برم بدون تامل، یه مانتوی 1 تومنی که خوشم اومده بخرم، پول کار کردن 10 روزش رو دارم به یه مانتو میدم... پس بقیه ی ماه رو چی بخوریم؟ اصلا این کار درسته؟ فقط هم مانتو نیست... این ماه مانتو هست، ماه دیگه شلواره، بعدش شالم با اینا نمی خونه، ماه بعد کفشم خراب شده یا با تیپم نمی خونه و دوباره از اول... همسر هم بخواد اینجور خرج کنه که هیچی دیگه...
این مثال بود برای تجسم شرایط گفتم... برای خودتون حساب کنید جداگانه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم