۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۱:۰۰ عصر
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۷:۳۶ صبح)nona نوشته است: کژال جان خیلی وقته ایلاغ شده همه باید داشته باشند ممکنه فقط رسما نگند یا مثلا دو طبقه مجزای کووید نداشته باشند و یه بخش کوچیک اختصاصی داشته باشند.بسته به فضا و ظرفیت بیمارستانه. اینکه حایی باشه اصلا نداشته باشه من بعید میدونم. ببین مثلا بیمارستان گاندی فکر میکردم نداشته باشه اما ماه پیش که همسرم میتلا شد ایشونو پذیرش کرد نه اینکه فقط ایشونو پذیرش کنه اصلا بخش بستری کووید داشت ما حالا اونجا نرفتیم ولی از یکی از جاهایی که پذیرش گرفتیم بود اینکه از اول این بخشو داشت یا نه نمیدونم. آتیه و لاله که از اول شیوع از سال ۹۸ طبقه جدا داشتن. دی از اواسط ورود کرونا داشت. بهمن تا سال پیش بستری نداشت زمان من مراجعات سرپایی داشت الان بخش مبتلایان داره نمیشه که اینهمه بیمار بستری یه نفر میتلا نباشه. بهرحال اصلا مهم نیست طبقه یا بخش کووید دارن یا نه موضوع اینه خیلیا مبتلا هستند خودمون باید همه رو به چشم ناقل ببینیم..همین. اولا کوتاه اونجایید بعدم تو بلوک زایمانید که خدارو شکر کمترین احتمال میزان ابتلا رو داره خانمای باردار خب بیشتر مراقبند. باردارهای مبتلا رو هم به مراقبتهای ویژه میفرستن . برای همین اصلا نگران مباشید و استرس نداشته باشید فکرم نکنید.
ممنونم نونا جان
آخه تو سایت بیمارستان ها که رفتم، آبان صد جا تو سایتش زده بود بیمارستان بدون کرونا
گفتم شاید بستری کرونایی نداشته باشه. پارس رو که مطمئن هستم داره بخش کرونا
درسته حق با شماست که الان آمار آلوده ها زیاده. ولی باز من فکر میکنم همین که همراهای بیمارانی کوید که خودشون اکثرا ناقل هستن برای کارای بیمارشون اونجاها تردد میکنن، یکم وضعیت رو بدتر میکنه.