۱۴۰۰/۵/۳۱، ۰۶:۴۳ عصر
سلام.
من توی فریزرم گوشت، مرغ، ماهی، سبزی در حد یک یا دوبار پخت (مثلا سبزی قرمه یا آش اندازه دو وعده میگیرم یکی رو تازه درست میکنم یکی رو فریز میکنم.)، بامیه، کرفس، اسفناج، یکی دو تا زنجبیل تازه، برگ مو برای دلمه، ذرت و نخود فرنگی دون شده و باقالی رو دارم اغلب.
بنا به فصل یا خریدهامون ممکنه اینا رو هم داشته باشم:
پوره میوه های فصل اگر زیاد و با قیمت مناسب خریده باشیم برای استفاده در نوشیدنی ها. مثلا پوره توت فرنگی یا شاتوت
امسال چند تا نایلون آلوچه ی ترش و گیلاس هم فریز کردم. علتش هم این بود که از جایی برامون آورده بودن و حجمش زیاد بود و نمیتونستیم بخوریم تموم کنیم. آلوچه روتوی خورشت میریزم. گیلاس رو هم میذارم یخش باز بشه و میخوریم. خوشمزست تقریبا بافتش مثل کمپوت گیلاس میشه.
آلبالو یخ زده برای استفاده توی مافین و کیک یکی دو بسته دارم
اگر فلفل دلمه تعداد زیاد داشته باشیم که احتمال بدم تازه اش استفاده نمیشه و میمونه همون اول خرد میکنم میذارم فریزر. برای روزایی که عجله دارم.
گاهی ممکنه قارچ زیاد داشته باشم فریز کنم
یا هویج به میزان زیاد خریده باشیم و نخوریم یا بخوایم مسافرت بریم و مدتی نباشیم رنده یا خرد میکنم میذارم.
حبوبات آش رشته خیس میکنم گاهی نصفشو میپزم نصفشو میذارم آبش میره و همونجور خام فریز میکنم.
کره محلی معمولا مامان بزرگم یا مامانم میدن یا میخریم اونو میذارم و موقع کته گذاشتن میندازم تو آب برنج یه کوچولو. پلومون دون درمیاد.
خیلی خیلی به ندرت هم ممکنه با اصرار شوهرم چند تا سوسیس بخریم که اونم من میذارم فریزر و کم کم و گاهی هوسی یکی دوتا درمیارم که شوهر جان هم خوشحال بشه
من فریزرم سه طبقه و سه تا کشو داره. یک طبقه همیشه نون میذارم. در حد مصرف یک هفته حدوداً.
الانم یکی از کشوهام درگیر آجیل و شکلاته.
عید امسال از چند جا برای ما شکلات فرستادن یا آوردن. که حجمش زیاد شد. منم دوست نداشتم هی رو میز ظرف رو پر کنم و هی دم دست باشه و بخوریم. خودم که اصلا اهلش نیستم و ریزه خواری ندارم انصافا ولی شوهرم دم دستش باشه هی رد میشه و میخوره. مخصوصا الان که کاملاااا دور کاره و همش تو خونست.
هر چند وقت یه بار چند تا دونه درمیارم یا یه پیاله آجیل میارم میخوریم. خودم البته دم دوره ماهانه ام پسته میخورم به خاطر مقوی بودنش. که اونو جدا میخرم و دم دسته.
چند باری هم اندازه یک وعده از خورشتم اضافه اومده فریز کردم یا مایه ماکارونی یا کوفته آماده که البته اصلا کار خوبی نیست و معمولا یادم میره و میمونه کهنه میشه.
آهان بادمجون کباب شده هم گاهی میذارم.
و اما اسطوره ی زندگی من مامانمه. تقریبا جز گوشت قرمز چیزی فریز نمیکنه. همه چی تازه. حتی زمانی که ما بچه هاش کوچولو بودیم و خودش هم شاغل بود. حتی مرغ یا سبزی یا حبوبات روفریز نمیکنه. مرغ یک بسته از فروشگاه میخره به فاصله سه چهار روز دو سه مدل غذا میذاره و اصلا نمیذاره فریزر.
یا سبزی همیشهههه تازه میخره پاک میکنه و استفاده میکنه. محال ممکنه بادمجونی چیزی سرخ کنه بذاره فریزر.
درسته موقع آشپزی خیلی دست آدم باز نیست اونجوری. ولی خیلی سالم آشپزی میکنه مامانم. همیشه سلامت غذا براش در اولویته حتی نسبت به طعم یا جا افتادنش.
واقعا تحسین میکنم مامانم رو و افسوس میخورم که خودم اون اراده رو ندارم.
البته منم نمیذارم چیزی کهنه بشه و زود به زود مصرف میکنم. مگر چیزهایی مثل ذرت یا باقالی رو که تا یک سال هم نگه داشتم. البته اینا رو مامانمم فریز میکنه. چون در طول سال نیست.
من توی فریزرم گوشت، مرغ، ماهی، سبزی در حد یک یا دوبار پخت (مثلا سبزی قرمه یا آش اندازه دو وعده میگیرم یکی رو تازه درست میکنم یکی رو فریز میکنم.)، بامیه، کرفس، اسفناج، یکی دو تا زنجبیل تازه، برگ مو برای دلمه، ذرت و نخود فرنگی دون شده و باقالی رو دارم اغلب.
بنا به فصل یا خریدهامون ممکنه اینا رو هم داشته باشم:
پوره میوه های فصل اگر زیاد و با قیمت مناسب خریده باشیم برای استفاده در نوشیدنی ها. مثلا پوره توت فرنگی یا شاتوت
امسال چند تا نایلون آلوچه ی ترش و گیلاس هم فریز کردم. علتش هم این بود که از جایی برامون آورده بودن و حجمش زیاد بود و نمیتونستیم بخوریم تموم کنیم. آلوچه روتوی خورشت میریزم. گیلاس رو هم میذارم یخش باز بشه و میخوریم. خوشمزست تقریبا بافتش مثل کمپوت گیلاس میشه.
آلبالو یخ زده برای استفاده توی مافین و کیک یکی دو بسته دارم
اگر فلفل دلمه تعداد زیاد داشته باشیم که احتمال بدم تازه اش استفاده نمیشه و میمونه همون اول خرد میکنم میذارم فریزر. برای روزایی که عجله دارم.
گاهی ممکنه قارچ زیاد داشته باشم فریز کنم
یا هویج به میزان زیاد خریده باشیم و نخوریم یا بخوایم مسافرت بریم و مدتی نباشیم رنده یا خرد میکنم میذارم.
حبوبات آش رشته خیس میکنم گاهی نصفشو میپزم نصفشو میذارم آبش میره و همونجور خام فریز میکنم.
کره محلی معمولا مامان بزرگم یا مامانم میدن یا میخریم اونو میذارم و موقع کته گذاشتن میندازم تو آب برنج یه کوچولو. پلومون دون درمیاد.
خیلی خیلی به ندرت هم ممکنه با اصرار شوهرم چند تا سوسیس بخریم که اونم من میذارم فریزر و کم کم و گاهی هوسی یکی دوتا درمیارم که شوهر جان هم خوشحال بشه
من فریزرم سه طبقه و سه تا کشو داره. یک طبقه همیشه نون میذارم. در حد مصرف یک هفته حدوداً.
الانم یکی از کشوهام درگیر آجیل و شکلاته.
عید امسال از چند جا برای ما شکلات فرستادن یا آوردن. که حجمش زیاد شد. منم دوست نداشتم هی رو میز ظرف رو پر کنم و هی دم دست باشه و بخوریم. خودم که اصلا اهلش نیستم و ریزه خواری ندارم انصافا ولی شوهرم دم دستش باشه هی رد میشه و میخوره. مخصوصا الان که کاملاااا دور کاره و همش تو خونست.
هر چند وقت یه بار چند تا دونه درمیارم یا یه پیاله آجیل میارم میخوریم. خودم البته دم دوره ماهانه ام پسته میخورم به خاطر مقوی بودنش. که اونو جدا میخرم و دم دسته.
چند باری هم اندازه یک وعده از خورشتم اضافه اومده فریز کردم یا مایه ماکارونی یا کوفته آماده که البته اصلا کار خوبی نیست و معمولا یادم میره و میمونه کهنه میشه.
آهان بادمجون کباب شده هم گاهی میذارم.
و اما اسطوره ی زندگی من مامانمه. تقریبا جز گوشت قرمز چیزی فریز نمیکنه. همه چی تازه. حتی زمانی که ما بچه هاش کوچولو بودیم و خودش هم شاغل بود. حتی مرغ یا سبزی یا حبوبات روفریز نمیکنه. مرغ یک بسته از فروشگاه میخره به فاصله سه چهار روز دو سه مدل غذا میذاره و اصلا نمیذاره فریزر.
یا سبزی همیشهههه تازه میخره پاک میکنه و استفاده میکنه. محال ممکنه بادمجونی چیزی سرخ کنه بذاره فریزر.
درسته موقع آشپزی خیلی دست آدم باز نیست اونجوری. ولی خیلی سالم آشپزی میکنه مامانم. همیشه سلامت غذا براش در اولویته حتی نسبت به طعم یا جا افتادنش.
واقعا تحسین میکنم مامانم رو و افسوس میخورم که خودم اون اراده رو ندارم.
البته منم نمیذارم چیزی کهنه بشه و زود به زود مصرف میکنم. مگر چیزهایی مثل ذرت یا باقالی رو که تا یک سال هم نگه داشتم. البته اینا رو مامانمم فریز میکنه. چون در طول سال نیست.