۱۴۰۰/۶/۱، ۰۱:۵۴ عصر
نونا جون یه دخترم یه شب کلی بالا آورد تا بیحال شد. بردیم بیمارستان بستری شد. ۱۲ روز دوباره تو ان ای سی یو بود. هزار جور تست کردن آخر نفهمیدن چرا و آخرش با نوتر پایین ترخیص شد و گفتن مراقب باش حسابی. رفتم پیش دکتر کمپانی خون گفت نوتر با اسید فولیک بالا میره. نگران نباشید. یه ماه بعد بیایید آز. دکتر علی مددی گوارش هم گفت احتمالا علتش آلرژی بود. اصلا اونهمه دستکاری لازم نبود و بچه اذیت شده بیخودی. حالا از دیروز تو پوشکش رگههای کوچیک خون دیدم. دارم دیوونه میشم. این دخترم شیر خودمو میخوره اما با کلی پرهیز غذایی و کمکی آپتامیل پپتی که پروتیین شیر گاوی نداره. بعد دیروز عصر دیدم اون یکی قلم که فقط شیر خشک میخوره هم تو پوشکش خونه. یعنی هر دو در آن واحد حساسیت دادن؟!!! خوب زبونم لال لابد یه چی دیگه است که مسری بوده. عکسشو برای یه پزشک اطفال فرستادم گفت نگزان نباشید این رگه های ریز حساسیت به پروتیین گاویه.
نمیدونم ولله. پریروز جگر خوردم. یه پنج دقیقه هم به اون یکی قلم شیر داده بودم وگرنه کلا تغذیه اش شیرخشکه.
وای چقد غر زدم..
نمیدونم ولله. پریروز جگر خوردم. یه پنج دقیقه هم به اون یکی قلم شیر داده بودم وگرنه کلا تغذیه اش شیرخشکه.
وای چقد غر زدم..