۱۴۰۰/۶/۱، ۰۲:۱۶ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۱:۵۴ عصر)Targol نوشته است: نونا جون یه دخترم یه شب کلی بالا آورد تا بیحال شد. بردیم بیمارستان بستری شد. ۱۲ روز دوباره تو ان ای سی یو بود. هزار جور تست کردن آخر نفهمیدن چرا و آخرش با نوتر پایین ترخیص شد و گفتن مراقب باش حسابی. رفتم پیش دکتر کمپانی خون گفت نوتر با اسید فولیک بالا میره. نگران نباشید. یه ماه بعد بیایید آز. دکتر علی مددی گوارش هم گفت احتمالا علتش آلرژی بود. اصلا اونهمه دستکاری لازم نبود و بچه اذیت شده بیخودی. حالا از دیروز تو پوشکش رگههای کوچیک خون دیدم. دارم دیوونه میشم. این دخترم شیر خودمو میخوره اما با کلی پرهیز غذایی و کمکی آپتامیل پپتی که پروتیین شیر گاوی نداره. بعد دیروز عصر دیدم اون یکی قلم که فقط شیر خشک میخوره هم تو پوشکش خونه. یعنی هر دو در آن واحد حساسیت دادن؟!!! خوب زبونم لال لابد یه چی دیگه است که مسری بوده. عکسشو برای یه پزشک اطفال فرستادم گفت نگزان نباشید این رگه های ریز حساسیت به پروتیین گاویه.عزیزم خدا قوت مامان قوی
نمیدونم ولله. پریروز جگر خوردم. یه پنج دقیقه هم به اون یکی قلم شیر داده بودم وگرنه کلا تغذیه اش شیرخشکه.
وای چقد غر زدم..

ببین احتمال حساسیت به لاکتوز و در ادامه ی اون ریفلاکس رو هم در نظر بگیر... پسر منم دقیقا حساسیت به لاکتوز داشت و به خاطر همون ریفلاکس هم داشت و حتی با شیر خودم هم ریفلاکسش کم نمی شد... با شیر مخصوص بدون لاکتوز هم باز ریفلاکس رو داشت تا اینکه رفتیم دکتر و شرایط ریفلاکس رو کامل رعایت کردیم... و داروهای لازم رو دادیم تا بالاخره 10 ماهگی خلاص شدیم...
شما رگه خون دیدی یعنی احتمالا پرزای روده دارن میریزن... می خوای ببرش پیش دکتر مقدادی اونی که توی شهرانه... هر روز 10 صبح می تونی اینترنتی وقت بگیری ولی باید سریع این کارو کنی... وگرنه وقت های معمولیش 1 ماه کمتر نیست... برو به امید خدا شرایطتون بهتر میشه... میفهمم الان تحت چه فشاری هستی... ولی فقط می تونم بگم تا می تونی کمک بگیر و شرایط ریفلاکس رو رعایت کن (مثل ممنوعیت های غذاییش (انواع محصولات گاوی، بادمجون، رب و گوجه، چیزای ترش مثل آبلیمو و...)، اسپری بینی، ماساژ مجرای اشکی، دمای محیط پایین حدود 22 درجه، صداهای آرامبخش، تغذیه کوتاه مدت نهایتا دقیقه ای هر 1.5 تا 2 ساعت یکبار یا 30-45 سی سی در 1. تا 2 ساعت... بذار عکس برگه ی راهنمای ریفلاکس دکتر مقدادی رو می فرستم... خودت هم سرچ کن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم